Πρώτη φορά φέτος δύο σερί γκέλες για τον ΠΑΟΚ

Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1) στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (1-0) από τη Βίντι στην Ουγγαρία, έχοντας για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Λουτσέσκου είχε "στραβοπατήσει" για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα έχοντας την πρώτη απώλεια

βαθμών μετά το απόλυτο "8 στα 8".

Απόψε, στην Groupama Arena της Βουδαπέστης ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες χάνοντας με 1-0, αποτέλεσμα που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση πρόκριση στον όμιλο, καθώς αυτή ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τη Βίντι στον όμιλο.

Μέχρι να έρθουν αυτά τα δύο αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε ξανά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δύο ματς χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ είχε μεν δύο σερί ματς χωρίς νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίας με Σπαρτάκ στη Μόσχα (0-0) και με την Μπενφίκα (1-1) στη Λισαβόνα, όμως με το πρώτο αποτέλεσμα πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο και με το δεύτερο είχε αποσπάσει καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (όπου τελικά αποκλείστηκε με την βαριά ήττα με 1-4).

Οπότε, αυτή η κατάσταση φαίνεται πρωτόγνωρη για τον φετινό ΠΑΟΚ. Η τελευταία φορά που είχε δύο σερί γκέλες η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν τον Αύγουστο του 2017, όταν ξεκίνησε με "λευκή" ισοπαλία (0-0) στην Super League στην έδρα του Λεβαδειακού και λίγες ημέρες μετά γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Έστερσουντ με ήττα (2-0) στην Σουηδία. Επίσης, μετά την ήττα με 3-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη πέρσι, είχε χάσει στα χαρτιά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συνεπώς μέτρησε δύο συνεχόμενες ήττες, με την όμως να είναι στα... δικαστήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα