Πρόταση ΝΔ σε Καϊτεζίδη για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Πρόταση προκειμένου να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας δέχτηκε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ο δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα, όπου και του έγινε η πρόταση.

«Εάν είναι μια υποψηφιότητα αυτοδιοικητική και ενωτική τότε θα μπορούσα να συζητήσω το ενδεχόμενο για το δήμο Θεσσαλονίκης» τονίζει σε συνεργάτες του ο δήμαρχος Πυλαίας

- Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καϊτεζίδης ζήτησε λίγες μέρες διορία προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση της ΝΔ.

Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ψηφίστηκε πρώτη φορά δήμαρχος Πανοράματος για την τετραετία 1998 - 2002. Μετά τον Καλλικράτη εκλέγεται συνεχώς και με μεγάλο ποσοστό, δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

Μετά το Νόμο του Καλλικράτη, που καθιέρωσε τη διοικητική μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση εκλέχθηκε για 4η συνεχόμενη θητεία πρώτος ιστορικός δήμαρχος στο μεγάλο ενιαίο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη με έδρα το Πανόραμα συγκεντρώνοντας στις εκλογές του 2010 ποσοστό 56,93 % από τον α΄ γύρο.

Στις εκλογές της 18ης Μαϊου 2014, στο δεύτερο κύκλο του Καλλικράτη στον ενιαίο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, επανεξελέγη δήμαρχος για 5η συνεχόμενη θητεία, συγκεντρώνοντας από τον α΄ γύρο το εντυπωσιακό 64,27%, από τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά σε ολόκληρη τη χώρα και ανεβάζοντας κατά 8 περίπου ποσοστιαίες μονάδες τα εκλογικά του ποσοστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα