Πρόεδρος ΕΠΣΜ: Ναι στην μετακόμιση της Εθνικής σε Καυτανζόγλειο ή Τούμπα

Για το ζήτημα που έχει προκύψει με την έδρα της Εθνικής και την προοπτική μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Διψάει όλη η Ελλάδα να έχει στην πόλη της την Εθνική. Επειδή η Ελλάδα μας είναι μικρή μπορούμε να μεταφερθούμε οπουδήποτε για να τη βοηθήσουμε. Από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι πρωταρχικός ρόλος στην επιλογή του γηπέδου παίζει το αν είναι σφηκοφωλιά ή στάδιο. Αυτό που προέχει να είναι γήπεδο με προδιαγραφές, ασφαλές και το κυριότερο να είναι γήπεδο που θα έρθουν οι αντίπαλοί μας και δεν θα μας δυσφημήσουν στην Ευρώπη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΠΟ δεν θα πάρει απόφαση να κάνει την Εθνική περιοδεύοντα θίασο. Βεβαίως και είμαι υπέρ του Καυτανζογλείου. Και όταν αργότερα η Τούμπα γίνει γήπεδο, όπως λένε ότι θα γίνει, με προδιαγραφές γιατί να μην είναι και η Τούμπα έδρα της Εθνικής;».

Για το αν προτίθεται να δράσει η ΕΠΣΜ προκειμένου να προωθήσει την προοπτική της Θεσσαλονίκης ως έδρα για την Εθνική: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Η διοίκηση της ΕΠΟ με πρόεδρο τον Βαγγέλη Γραμμένο έχει την εμπειρία και θα αποφασίσει πότε θα ανεβεί ή δεν θα ανεβεί η Εθνική στη Θεσσαλονίκη. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε απόφαση της ΕΠΟ, η οποία είναι για το καλό της Εθνικής μας ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα