Πρίγιοβιτς: Φήμες όσα ακούγονται, χαρούμενος στον ΠΑΟΚ- Τι δήλωσαν Βιεϊρίνια, Ακπόμ και Σάκχοφ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε για την νίκη-ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ και σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται για αυτόν.

Αρχικά σχολίασε την εικόνα με την κόρη του: «Είναι η πριγκίπισσα μου, είναι το γούρι μου κάθε φορά που την έχω μαζί μου σκοράρω.»

Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια κλειστή ομάδα, ήταν θέμα χρόνου να σπάσουμε την άμυνα και να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι ο δείκτης του σκορ είναι μικρός».

Για την ανατροπή που

πέτυχε ο ΠΑΟΚ: «Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας, δεν μας πιάνει πανικός ακόμα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βγάζουν θετική ενέργεια και ηρεμία να. Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Για τον τρόπο που κοιτάει τον τερματοφύλακα πριν την εκτέλεση του πέναλτι: «Είναι ένα παιχνίδι μυαλού, δίνω τις πληροφορίες που θέλω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μέχρι στιγμής με βοηθάει αυτή η πατέντα.»

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες, σίγουρα κανείς δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον αλλά εγώ είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».

Βιεϊρίνια: Να φτάσουμε στην διακοπή με αυτή την διαφορά…

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ αλλά και για την βαθμολογική διαφορά που έχει πλέον ο Δικέφαλος, μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Σήμερα επιτέλους δείξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι οι τρεις βαθμοί, για να φτάσουμε μέχρι τις διακοπές με αυτή τη διαφορά που έχουμε από τους αντιπάλους μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό το αήττητο».

Ακπόμ: Ήθελα να μπω μέσα να παίξω και να σκοράρω

Για το γκολ που σημείωσε και καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ, μίλησε ο Τσούμπα Ακπόμ, που σημείωσε ότι ήθελε πολύ να αγωνιστεί και να σκοράρει, καθώς ήθελε να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ότι καθόρισε τον τελικό αποτέλεσμα: «Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή ήθελα να μπω μέσα να παίξω και να σκοράρω ήταν αυτό που ήθελα. Όπως έχω ξαναπεί θέλω να αρπάζω κάθε φορά την ευκαιρία είναι ο στόχος μου. Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες και την διαφορά που έχουμε κοιτάμε τον ΠΑΟΚ είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε την πρόκριση με την ΜΠΑΤΕ».

Αν πιστεύει από την εμπειρία του ότι θα κερδίσει η Τσέλσι: «Δεν έχω μαντικές ικανότητες Δεν συγκεντρωνόμαστε στις άλλες ομάδες όπως ξαναείπα».

Σάκχοφ: Κοιτάω τη δουλειά μου, θα δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιο...

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ αλλά και για το θέμα του συμβολαίου του μίλησε ο Εβγέν Σάκχοφ μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Η είσοδος του Ουκρανού αποδείχθηκε καθοριστική καθώς από τα δικά του πόδια προήλθε η φάση του Άκπομ, ο οποίος με την σειρά του «σφράγισε» τη νίκη του Δικεφάλου απέναντι στην Λάρισα με 2-1.

«Είμαι ικανοποιημένος για μένα και τους συμπαίκτες μου», ανέφερε αρχικά ο Σάκχοφ και συνέχισε λέγοντας πως: «Κοιτάμε πάντα μπροστά και μόνο τον στόχο μας και δεν κοιτάμε τι γίνεται...».

Για τη σειρά των αγώνων του Δικεφάλου, σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια ήταν σημαντικά. Πρέπει να το πάμε βήμα βήμα...».

Μάλιστα, δέχθηκε και ερώτηση για το θέμα του συμβολαίου του δεδομένου πως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον ίδιο να την αποφεύγει με μαεστρία: «Θα κάνουμε την δουλειά μας και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα