Πρεμιέρα σήμερα για τα "Θεοτόκια 2018"...με αστέρια

Ένα πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό τριήμερο, χορό, κατασκευές και δραστηριότητες για τα παιδιά που θα αποτελέσει συναπάντημα ανθρώπων όλων των ηλικιών, αλλά και έκρηξη κεφιού και συναπάντημα γεύσεων, είναι αυτό που ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, και θα κορυφωθεί με τη μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στη Δ.Ε. των Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Πρόκειται για τον μεγάλο πολιτιστικό θεσμό της Δ.Ε. Πεύκων, τα «ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2018», τα οποία έρχονται

στα μέσα Σεπτεμβρίου για να δώσουν το δυναμικό τους στίγμα αλλά και την ιδιαίτερη πινελιά τους, μεταφέροντας κλίμα ευφορίας, αλληλεγγύης, κεφιού, παιχνιδιού και μελωδιών στα βόρεια του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αφιερωμένο στα παιδιά, περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων με εργαστήρια και ομαδικά παιχνίδια για τα, φορητό ψηφιακό πλανητάριο και παράσταση καραγκιόζη την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ..

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. ακολουθεί το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Πεύκων ΠΑΡΧΑΡ, του Πολιτιστικού Αιμοδοτικού Συλλόγου Πεύκων, του Συλλόγου Φίλων Ρετζικίου και της Χορευτικής Ακαδημίας Πεύκων.

Την τιμητική τους έχουν το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, οι γεύσεις καθώς στις 8 μ.μ., ξεκινά διαγωνισμό πίτας, που θα προετοιμάσει το έδαφος για το λαϊκό γλέντι που θα ακολουθήσει με τους ADAM AMAN. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μεγάλη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα