Πεντάρα της Μπαρτσελόνα στην Ρεάλ με χατ-τρικ του Σουάρες (VIDEO)

Ο Μέσι ήταν απών από το Clasico, με τον Λουίς Σουάρες να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο και με χατ-τρικ να οδηγεί την Μπαρτσελόνα στην επιβλητική νίκη με το εμφατικό 5-1, διασύροντας την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νου".

Η Μπάρτσα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της 10ης αγωνιστικής της La Liga και προηγήθηκε 2-0, με τον Κουτίνιο να ανοίγει το σκορ στο 11΄ και τον Λουίς Σουάρες να κάνει το 2-0 στο 30΄. Ο Ουρουγουανός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαράν, το οποίο ήταν το πρώτο που υποδείχθηκε

με χρήση VAR στην ιστορία του Clasico. Ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ μπήκε καλύτερο στο γήπεδο και μείωσε με γκολ του Μαρσέλο στο 51΄, ενώ λίγα λεπτά μετά είχε δοκάρι με τον Μόντριτς. Οι "μπλαουγκράνα" απάντησαν με δοκάρι του Σουάρες, ο οποίος στο 75΄ διαμόρφωσε το 3-1, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά τη νίκη.

Στο 83΄ ο επιθετικός των Καταλανών πέτυχε χατ-τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του. Το τελικό 5-1 έγινε στο 87΄ με γκολ του Βιντάλ.

Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ έμεινε -7 βαθμούς πίσω, έχοντας 14. Πλέον, φαντάζει σχεδόν απίθανο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της "Βασίλισσας" ο Λοπετέγκι, καθώς η ομάδα διανύει ίσως τη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της.

Συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αρτούρ (84' Βιδάλ), Ράκιτιτς, Ραφίνια (69' Σεμέντο), Κουτίνιο (74' Ντεμπελέ), Λουίς Σουάρες

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν (46' Λούκας Βάθκεθ), Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο (81' Μαριάνο), Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ισκο, Μπενζεμά, Μπέιλ (78' Ασένσιο).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα