Πέλλα: Χειροπέδες σε τρία άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Στη σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν προχθές σε περιοχή της Πέλλας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας.

Ειδικότερα:

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 47 και 45 ετών, για αγοραπωλησία ναρκωτικών. Ειδικότερα, στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν 2 ναρκωτικά δισκία, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 45χρονο. Στη συνέχεια εντοπίσθηκε και συνελήφθη

ο 45χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 ναρκωτικά δισκία, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών και στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Την ίδια ημέρα το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας συνελήφθη και ένας 37χρονος Έλληνας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 ναρκωτικά δισκία που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή, μικροποσότητα κάνναβης, αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 350 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα