ΠΑΟΚ: Το γκολ του Πέλκα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ καλύτερο του Οκτωβρίου

Το γκολ του Δημήτρη Πέλκα στον αγώνα κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ αναδείχθηκε ως το κορυφαίο για το μήνα Οκτώβριο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

Μετά από μία οριακή ψηφοφορία που κρίθηκε με διαφορά λίγων ψήφων, ο Δημήτρηςς Πέλκας επικράτησε του Λέο Ζαμπά και κέρδισε τον τίτλο του Regency

Casino Best Goal Οκτωβρίου .

Τις τελευταίες μέρες το προβάδισμα άλλαξε χέρια αρκετές φορές, αλλά τελικά ο Δημήτρης Πέλκας με ποσοστό 50,41% ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η νίκη του Πέλκα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε ασίστ του Βραζιλιάνου στον διεθνή Έλληνα μέσο. Τα δύο γκολ που μονομάχησαν για το βραβείο προήλθαν από την επιβλητική νίκη του Δικεφάλου στη Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ο Ζαμπά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με δύο γκολ και δύο ασίστ στο τελικό 1-4. Ο Πέλκας ήταν αυτός που έγραψε τον επίλογο του αγώνα. Ο Ζαμπά συνδυάστηκε άψογα με τον Μαουρίσιο , έκανε την πάσα στον εκ των αρχηγών του Δικεφάλου και αυτός με ένα πλασέ στην κίνηση εκτέλεσε τον τερματοφύλακα των Λευκορώσων.

Στην τρίτη θέση έμεινε το γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην νίκη επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Keywords
Αναζητήσεις
papoutsia tou pelka
Τυχαία Θέματα