ΠΑΟΚ: Θλάση ο Κάνιας, στη Σουηδία ο Στανόγεβιτς

Επέτρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό του Σαββάτου. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο στην δύναμη και την εκηρκτικότητα. Μετά την προθέρμανση με τρέξιμο, ακολούθησαν έκκεντρες ασκήσεις με ιμάντες TMR, παιχνίδια 5 Vs 5 και εξάσκηση

σε τελειώματα μετά από σέντρες με σπριντ.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Σουηδία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Έστερσουντ στην έδρα της Σούντσβαλ, στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Όσων αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Χοσέ Κάνιας που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο υποκνημίδιο (μυς της γάμπας), ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και η εκτίμηση είναι ότι θα είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Έστερσουντ.

Οι Τζάλμα Κάμπος και Μάριν Λέοβατς που είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις από την μάχη κόντρα στους Ουκρανούς, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Εκτός μάχης για τα φιλικά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία θα μείνει ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σε πισίνα και γυμναστήριο, και σε δύο-τρεις μέρες θα ανεβάσει ρυθμούς.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε από τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος έκανε το πρώτο του ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, πριν αποχωρήσει για το γυμναστήριο και συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Σε καλή πορεία βρίσκεται και η αποθεραπεία του Παναγιώτη Γλύκου.

Ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" κάνει δυνατές προπονήσεις σε γυμναστήριο και πισίνα, και όπως και ο Μυστακίδης τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις επανελέγχου, για να διαπιστωθεί η πρόοδός του.

Τέλος ο Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε προληπτικά από το τελευταία μέρος της προπόνησης έχοντας μυϊκούς σπασμούς στην ράχη, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Την Δευτέρα (07/08) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 09:30 και στις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα