ΠΑΟΚ: Τα μηνύματα στήριξης στον άτυχο Βιεϊρίνια (ΦΩΤΟ)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής σπουδαίας ευρωπαϊκής βραδιάς του ΠΑΟΚ. Οι ενοχλήσεις στο ζέσταμα του στέρησαν την συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βασιλεία, ενώ φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει και το πρώτο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας λόγω του τραυματισμού (δείτε εδώ).

Ωστόσο, όλοι στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" έσπευσαν να του στείλουν μηνύματα στήριξης, από τον Γιώργο Σαββίδη μέχρι τους συμπαίκτες του.

Ο

Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε για τον Πορτογάλο: "Είναι πολύ μεγάλη η προσωπικότητά του. Μας βοηθάει. Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Μας ζήτησε να παίξουμε γι αυτόν. Να τα δώσουμε όλα. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο πιστεύω. Είδατε μπήκε ο Χατσερίντι στη θέση του και για μένα ήταν ο κορυφαίος παίκτης. Αλάνθαστος".

Ο Πρίγιοβιτς σε ανάρτησή του στο instagram έγραψε: "Μείνε δυνατός αρχηγέ, σε περιμένουμε σύντομα πίσω", ενώ ο Γιώργος Σαββίδης ανέφερε: "Είμαστε εδώ για σένα αρχηγέ! Μείνε δυνατός! Στην τελική, εσύ έχεις κατακτήσει το Εuro, μείνε ήρεμος, τα πήρες όλα έτσι κι αλλιώς". Ο Πασχαλάκης αφιέρωσε επίσης την πρόκριση στον αρχηγό της ομάδας.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Keywords
Τυχαία Θέματα