ΠΑΟΚ: Σε τέτοιες περιπτώσεις το επόμενο ματς είναι το καλύτερο φάρμακο

Μπορεί η ήττα από τη Βίντι να βρήκε τους πάντες απογοητευμένους, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πρέπει να ανασυνταχθούν και να στρέψουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Μέσα από το κείμενο της για την σημερινή προπόνηση, η ΠΑΕ ΠΑΟκ, σημειώνει πως τα δύο ματς κόντρα στη Βίντι δεν δικαιολογούν την εν θερμώ αποδόμηση μιας ομάδας που μπορεί να μην είναι σε φουλ φόρμα, μα έχει δείξει πολλάκις το χαρακτήρα της.

Όσον

αφορά καθαρά το κομμάτι της προπόνησης, ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του, ενώ στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ματς με τον Παναιτωλικό δεν θα είναι και ο Λέο Μάτος, που θα εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών.

Στην διάθεση του 49χρονου τεχνικού του ΠΑΟΚ, αντίθετα, έχει τεθεί ο Ζοσέ Μαουρίσιο, που θα διεκδικήσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου, για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στους 32 του Europa League. Γεγονός. Δεν παρουσίασε τον καλό εαυτό του για δεύτερο αγώνα κόντρα στη Βίντι. Γεγονός. Κι αυτή είναι η αρνητική πλευρά των πραγμάτων που τέτοιες ώρες είθισται να επικρατεί.

Ας δούμε λίγο και την άλλη πλευρά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όπως βρίσκεται και μόνος πρώτος κι αήττητος στο πρωτάθλημα παρότι ξεκίνησε με -2.

Δικαιολογούν αυτά τα δύο ματς την περιρρέουσα απογοήτευση; Προφανώς, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτό που δε δικαιολογούν είναι την εν θερμώ αποδόμηση μιας ομάδας που μπορεί να μην είναι σε φουλ φόρμα, μα έχει δείξει πολλάκις το χαρακτήρα της.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το επόμενο ματς είναι το καλύτερο φάρμακο κι ο ΠΑΟΚ σε δύο μέρες μπαίνει και πάλι στο γήπεδο για ν’αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Σε μια αναμέτρηση που θ’ αγωνιστεί χωρίς τους Βιεϊρίνια , Μάτος λόγω τραυματισμού και τιμωρίας αντίστοιχα. Αυτά είναι και τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την επιστροφή του Μαουρίσιο .

Την Παρασκευή (09.11) όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Βίντι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης και οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κυκλοφορία και φυσική κατάσταση.

Το Σάββατο (10.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα