ΠΑΟΚ: Προφυλάχθηκε ο Εσίτι λόγω ενοχλήσεων - Ανεβάζει ρυθμούς ο Πέλκας

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Άντερσον Εσίτι, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Αντίθετα ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε σε κομμάτι του προγράμματος και συνέχισε ατομικό υψηλής έντασης, ενώ αύριο αναμένεται

να τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Εξ ου και τόσο δύσκολο. Για να φτάσεις στο σημείο να το… υπηρετήσεις με τη ζητούμενη απλότητα, πρέπει πρώτα να το καταλάβεις. Κι εκεί μπαίνει στη μέση η φιλοσοφία του Αμπέλ Φερέιρα.

«Πιστεύω πολύ στο ότι, όπως και στη ζωή, τα απλά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Αυτό ζητάω και από τους παίκτες μου. Να κάνουν το απλό, γιατί στο ποδόσφαιρο συχνά το πιο δύσκολο είναι το πιο απλό», λέει ο Πορτογάλος τεχνικός στο ειδικό βίντεο για το πώς βλέπει το ποδόσφαιρο.

Η απόδοση αυτής της φιλοσοφίας έρχεται μέσα από τις προπονήσεις όπου ο Φερέιρα προσπαθεί να περάσει στην ομάδα τα στοιχεία του χαρακτήρα που θέλει να έχει ο νέος ΠΑΟΚ. Διαδικασία όχι τόσο απλή όσο θα ήθελε κι ο ίδιος ο Πορτογάλος, αλλά απαραίτητη και σημαντική.

Αυτός είναι και ο λόγος που καθημερινά στις προπονήσεις ο Φερέιρα κάνει προσομοιώσεις καταστάσεων που οι παίκτες θα συναντήσουν στους αγώνες. Για να τους… μάθει να διαβάζουν το ματς και ν’ αντιδρούν καταλλήλως.

Από την προπόνηση της Πέμπτης (01.08) απουσίαζε ο Άντερσον Εσίτι , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε σε κομμάτι του προγράμματος και συνέχισε ατομικό υψηλής έντασης, έτσι ώστε από την Παρασκευή (02.08) να είναι κανονικά στη διάθεση του Φερέιρα .

Την Παρασκευή (02.08) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα