ΠΑΟΚ: Η... τετράωρη επικοινωνία Ιβάν Σαββίδη με παίκτες και τεχνικό τιμ

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τόσο στα φετινά ντέρμπι, όσο και στις τελευταίες αναμετρήσεις, ειδικά μετά από αυτή με τον Παναθηναϊκό.

Για τον λόγο αυτό, χθες για πάνω από τέσσερις ώρες, υπήρξε επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα, είχε συζήτηση και με το τεχνικό τιμ.

Όπως αναφέρει το Sdna.gr, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ

άκουσε τα όσα είχαν να του πουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς τους ζήτησε την άποψη τους για το γεγονός πως ο Δικέφαλος δείχνει το τελευταίο διάστημα ένα κακό πρόσωπο αλλά και τι θεωρούν εκείνοι ότι δεν πηγαίνει καλά.

Την ίδια ώρα, προσπάθησε να τους εμψυχώσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας και έκρινε πώς έπρεπε να παρέμβει με αυτό τον τρόπο, κάτι που είχε κάνει και σε παλιότερες κρίσεις της ομάδας, όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση.

Παράλληλα όμως, μετά την επικοινωνία που είχε με τους παίκτες του συλλόγου, υπήρξε συνομιλία και με το τεχνικό τιμ, το οποίο ανέλυσε την κατάσταση και μένει να φανεί την προσεχή Τετάρτη εάν ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει την παλιά γνώριμη εικόνα του.

Φωτογραφία: ΙΝTIME- ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα