Π. Ρήγας: Η πληρωμή των συμβασιούχων θα διασφαλιστεί πλήρως

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας διαβεβαίωσε ότι η πληρωμή των συμβασιούχων θα διασφαλιστεί πλήρως από την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», τόνισε ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις στο πρόβλημα, παρόλο που κληροδοτήθηκε από προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο κ. Ρήγας εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία

για το θέμα των συμβασιούχων, λέγοντας πως οι συμβασιούχοι ήταν «όμηροι» συγκεκριμένων πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων και πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «βλέπει διαχρονικά τις απολύσεις ως τη μόνη λύση σε προβλήματα που η ίδια δημιούργησε και συντήρησε».

«Η συνταγματική πρόβλεψη για τη μη μονιμοποίηση των συμβασιούχων χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ως άλλοθι για να κρατούν σε ομηρεία χιλιάδες εργαζόμενους, που εργάζονται πολλά χρόνια σε θέσεις εργασίας πάγιων αναγκών, χωρίς να κάνουν τις αναγκαίες προσλήψεις, αλλά και να δημιουργούν ελπίδες σε ανέργους, διαμορφώνοντας έτσι μια πελατειακή σχέση στο χώρο της μισθωτής εργασίας.

Είναι αναγκαίο να βρεθούν τώρα τρόποι για να παραμείνουν οι άνθρωποι αυτοί στη δουλειά τους» σημείωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα