Όσοι βλέπουν Game of Thrones είναι πιο πιθανό να κάνουν sex

Οι τηλεθεατές του Game of Thrones ξέρουν καλά πως η σειρά επικών διαστάσεων του HBO έχει μπόλικο σεξ, γύμνια και βια. Φαίνεται ωστόσο, πως όσοι το παρακολουθούν φανατικά επηρεάζονται και στην προσωπική τους ζωή (ξυπνάει κάποια ένστικτα φαίνεται.)

Παρατηρήθηκε λοιπόν πως οι σίνγκλ που παρακολουθούσαν το τηλεοπτικό σόου έχουν 61% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και 81% να βγουν κάποιο ραντεβού. Τα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που της υπηρεσίας Match’s annual Singles in America δείχνουν πως οι φαν της σειράς έχουν περισσότερες από 29% πιθανότητες να αποκτήσουν «friends with benefits».

Η εν λόγω υπηρεσία έλαβε υπόψη της για την έρεευνα 5,500 Αμερικανούς που δεν είχαν κάποια σχέση εκείνη την περίοδο που είχαν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την αγάπη τους για το GoT. Η έρευνα προχώρησε βαθιά, αφού οι επιστήμονες εξέτασαν και τις συνήθειες που αφορούσαν το πώς έβλεπαν οι συμμετέχοντες τα ραντεβού, της διάφορες εφαρμογές τύπου tinder και την ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της μελέτης είναι πως οι φανατικοί της σειράς τείνουν να έχουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης, αφού το 70% ήταν κάτοχος διδακτορικών τίτλων και με μεγάλο εισόδημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα