Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Η πρόσφατη επανασύνδεση και οι τίτλοι τέλους!

Τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν πριν από λίγους μήνες στη σχέση του εν λόγω ζευγαριού όχι μόνο δεν διαλύθηκαν, αλλά οδήγησαν αρχικά σε καταιγίδα και κατόπιν στον οριστικό χωρισμό.

Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου οι οποίοι βίωσαν την πρώτη κρίση στα τέλη της περασμένης άνοιξης και, παρά την προσπάθεια επανασύνδεσης μέσα στο καλοκαίρι,

δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.

Έπειτα από κοινή πορεία τεσσάρων ετών, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του. Όσο διακριτικό ήταν αυτό το ειδύλλιο, άλλο τόσο αθόρυβος αποδείχτηκε και ο χωρισμός, με τους δυο τους να αποφεύγουν οποιαδήποτε δήλωση και να βρίσκουν διέξοδο τόσο στις παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν όσο και στους καλούς φίλους τους. Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου είχαν προσπαθήσει να κάνουν τη σχέση τους να ευδοκιμήσει. Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, όταν πλέον είχαν αποφασίσει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, εκείνος έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στη Λάρισα, προκειμένου να βρεθεί στην πρεμιέρα εκείνης.

Όσοι τους είδαν τότε στη θεατρική παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Από τον γάμο στο διαζύγιο», περιγράφουν δύο χαρούμενους ανθρώπους, που αντάλλαζαν ματιές γεμάτες νόημα και είχαν κάνει άπαντες να πιστέψουν ότι είναι θέμα χρόνου να τα ξαναβρούν. Μάταια όμως. Στις αρχές του φθινοπώρου η φήμη ότι οι δυο τους χώρισαν οριστικά έκανε τον γύρο των θεατρικών κύκλων, χωρίς κανείς από τους δύο να επιθυμεί να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό. «Γράφονται πράγματα για εμένα, τα οποία έχω αποφασίσει να μην τα σχολιάζω. Με κάνει να νιώθω πολύ αμήχανα όλο αυτό και το τονίζω ξανά: Θέλω να υπάρχω στον χώρο μέσα από τη δουλειά μου και μόνο από αυτή», είχε δηλώσει τότε η ταλαντούχα ηθοποιός στη Realnews. «Τον τελευταίο καιρό, η Ευγενία κάνει μοναχικές εμφανίσεις.

Τόσο σε θεατρικές πρεμιέρες και αθλητικά events, αλλά και σε πιο προσωπικές στιγμές, όπως ο γάμος της καλής της φίλης Λένας Παπαληγούρα. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πειστήριο χωρισμού. Για παράδειγμα, το ότι η Ευγενία πήγε χωρίς τον Άλκη στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Οι μάγισσες της Σμύρνης” στο θέατρο Παλλάς την περασμένη εβδομάδα, δεν είναι ανακοίνωση χωρισμού… Όμως άτομα από τον χώρο του θεάτρου που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις ξέρουν πως η σχέση τους έχει διαρραγεί εδώ και μήνες και το γυαλί σπάνια κολλάει ξανά», αναφέρει καλά ενημερωμένη πηγή. Οι δύο πρώην σύντροφοι φαίνεται να έχουν στραφεί στην εργασιοθεραπεία, προσπαθώντας έτσι να βρουν τις νέες ισορροπίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα