Οριστικά στον Άρη ο Ντουρμισάι

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως τα βρήκε σε όλα για την αγορά του ποδοσφαιριστή από τους "ερυθρόλευκους" και πλέον, τις επόμενες ημέρες, ο διεθνής φορ αναμένεται να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Η μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάιμ αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ντουρμισάι επιστρέφει έτσι στη Super League μετά από τη θητεία του στην βέλγικη Μπέβερεν, με την οποία έγραψε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, και το μόνο που απομένει να γνωστοποιηθεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη καθώς και το κόστος της μεταγραφής.

Σημειώνεται πως ο Άρης θα αποτελέσει τον πέμπτο ελληνικό σταθμό στην καριέρα του Ντουρμισάι, καθώς εκτός από τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει αγωνιστει στο παρελθόν και σε Πανιώνιο, Καλλιθέα και Λαμία.

Keywords