Οπαδός της ΑΕΚ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης: "Πρώτη φορά ντράπηκα για την ομάδα μου"

Οπαδός της ΑΕΚ μίλησε στον αέρα ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης και ανέφερε δεν νιώθει περήφανος για την ομάδα του επειδή δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Με Ραγκάτση κι ότι κάτσει" καυτηριάζοντας την ακύρωση του γκολ

του ΠΑΟΚ και τη στάση που κράτησε η ομάδας του:

"Για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια νιώθω έστω και λίγο πως δεν είμαι περήφανος για την ομάδα μου και θα αιτιολογήσω πάραυτα και άμεσα αυτό που θα πω και τι εννοώ.

Δεν υπάρχει κανένα γκολ οφσάιντ πρώτον. Δεύτερον ο κ. Κομίνης μαζί με τον επόπτη θέλησαν για πρώτη φορά να με κάνουν να νιώσω ντροπή σαν Αεκτζής. Τρίτον η ομάδα μου έπρεπε να επιστρέψει μέσα στο γήπεδο να τελειώσει το παιχνίδι και αν θέλει να καταγγείλει τον κ. Σαββίδη ή οποιονδήποτε άλλον να το κάνει μετέπειτα. Το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 1-0 και να μου δοθεί η ευκαιρία στα τελευταία 5-6 λεπτά να ισοφαρίσω και επιτέλους να παίξω αυτό που μου λείπει 25 χρόνια, το πρωτάθλημα, στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια και στα χαρτιά γιατί εγώ είμαι ΑΕΚ και δεν έγινα ΑΕΚ γιατί έχω φίλους δικαστές.
Έγινα ΑΕΚ γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα είναι τρόπος ζωής τ ακούτε εκεί στην Αθήνα; Υπάρχουν και στη Μακεδονία Αεκτζήδες... Μπες μέσα να συνεχίσεις το ματς να συνεχίσω να είμαι υπερήφανος για όσο ζω για την ομάδα μου και να ειμαι καβάλα στο άλογο. Και να μην πάρω πρωτάθλημα ποτέ αλλά να συνεχίσω να είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου.

Και κάτι τελευταίο. Για 89 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα ένιωσα πάρα πολύ όμορφα γιατί έβλεπα τις δύο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να μάχονται ισάξια με πάθος με δύναμη και ο καλύτερος ας κέρδιζε".

Keywords
Τυχαία Θέματα