Όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου αυτό που διανύουμε και παρότι ο καιρός δεν βοηθά, υπάρχουν πολλές επιλογές διασκέδασης για όσους επιθυμούν να περάσουν ένα όμορφο διήμερο έξω από το σπίτι!

Ξεναγήσεις, εκθέσεις, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις περιλαμβάνονται στην πολιτιστική ατζέντα.

Στο πρόγραμμα για ακόμη ένα σαββατοκύριακο δεν περιλαμβάνονται οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, οι ηθοποιοί του οποίοι συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας.

Δείτε

όσα ξεχώρισε το Thestival για σας!

Καλό σαββατοκύριακο!

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ:

«Ψηφίδες Βυζαντινής Θεσσαλονίκης»

Από την Άνω έως την Κάτω Πόλη διατρέχουμε χίλια και πλέον χρόνια ιστορίας. Αποκωδικοποιούμε αποκαλυπτικά οράματα, μοιραζόμαστε ιστορίες από βίους αγίων και αναλύουμε σκηνές μεσαιωνικής εικονογραφίας εισχωρώντας βαθύτερα στους συμβολισμούς της βυζαντινής τέχνης. Μικροί μεσαιωνικοί ναοί, φύλακες μιας καθηλωτικής τέχνης στέλνουν πολλαπλά μηνύματα στον επισκέπτη. Από τον Πύργο του Τριγωνίου ως τον Άγιο Νικόλαο τον Ορφανό και από τη Μονή Λατόμου έως τη Ροτόντα γνωρίζουμε τη χριστιανική τέχνη από τις απαρχές της, από τη ρωμαϊκή εικονογραφία έως την ανθρωποκεντρική κορύφωσή της στη Παλαιολόγεια Αναγέννηση.

Άγιοι, αυτοκράτορες, μάρτυρες γίνονται οδηγοί μας σε μια μυστικιστική περιπλάνηση όπου οι βυζαντινές ψηφίδες συνθέτουν μεγαλοπρεπή σύνολα, ενώ μεσαιωνικοί χρωστήρες αποδίδουν τα πιο βαθιά ανθρώπινα συναισθήματα, παράλληλα με το Θείο Πάθος.

Thessaloniki Walking Tours

Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Σημείο συνάντησης: Πύργος Τριγωνίου, Ώρα: 10:30
Συμμετοχή: 12 ευρώ (περιλαμβάνεται και το εισιτήριο εισόδου στη Ροτόντα)
Πληροφορίες/ Κρατήσεις:[email protected] & 6978186900-1

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:

Kidot

Η ομάδα του KIDOT Festival και το ινστιτούτο ξένων γλωσσών Galileo Galilei Generation ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά του αύριο με μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, υπό τον τίτλο KIDOT Generation.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2019, κάθε Σάββατο από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 η μάθηση γίνεται παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο του Galileo Galilei Generation που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε ένα πολυθεματικό ταξίδι!

Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο θα είναι αφιερωμένο σε δύο ή τρεις θεματικές, όπως τέχνες, επιστήμες, μουσική, χορός, θέατρο κ.ά. προσκαλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα συνδυασμό θεματικών μέσα από δημιουργικά βιωματικά εργαστήρια.

Οι ομάδες που θα διεξάγουν τα εργαστήρια είναι το καταρτισμένο προσωπικό από το Galileo Galilei Generation, αλλά και επαγγελματίες έμπειροι στο παιδικό κοινό, οι οποίοι αποτελούν επιλεγμένοι συνεργάτες της ομάδας KIDOT.

Ο κάθε κύκλος Workshop περιλαμβάνει τρία εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Κάθε παιδί μπορεί να παίρνει μέρος σε ένα ή και στους δύο κύκλους Workshop, βιώνοντας έτσι ένα άκρως δημιουργικό Σαββατιάτικο πρωινό. Μέσα από τα εργαστήρια αυτά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να ανακαλύψουν καινούριες, αλλά και να εξερευνήσουν μέσα από τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι, έννοιες, αξίες και ενδιαφέρουσες θεματικές.

Για να μαθαίνετε πρώτοι το πρόγραμμα του KIDOT Generation μπορείτε να παρακολουθείτε την παρούσα εκδήλωση στο Facebook, αφού πρώτα πατήσετε τον επιλογή «Ενδιαφέρομαι» για την αντίστοιχη ημερομηνία / τις αντίστοιχες ημερομηνίες.

Info:

Galileo Galilei Generation Τσιμισκή 116

19 Ιανουαρίου 2019 – 9 Μαρτίου 2019

Το πρόγραμμα του κάθε Σαββάτου

10:30 – 11:30 Προσέλευση & προβολή ξενόγλωσσης παιδικής ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους
11:30 – 12:30 Πρώτος κύκλος Workshop
12:30 – 13:00 Δημιουργικό διάλειμμα
13:00 – 14:00 Δεύτερος κύκλος Workshop

Τηλ. επικοινωνίας: 2313036 708

Κουκλοθέατρο "Τo πάρτυ στο δάσος και ο λύκος"

Τα ζώα κάνουν πάρτυ και δεν καλούν τον λύκο. Εκείνος το μαθαίνει και αποφασίζει να εκδικηθεί. Η αλεπού αδίστακτη και πονηρή, ο λύκος λαίμαργος και μονοκόμματος και τέλος ο λαγός αθώος και έτοιμος να επωμιστεί όλη την ευθύνη της παράλειψης.

Όλοι οι καλοί από τη μια πλευρά και ο λύκος από την άλλη. Η εξυπνάδα κόντρα με τη δύναμη και η καλοσύνη ενάντια στην απανθρωπιά μαζί με γέλιο πολύ γέλιο, θα μας κρατήσουν συντροφιά με μάχες, γκάφες και πολλές ανατροπές.

Info:

ΧΑΝΘ, Νικ. Γερμανού 1

13 Ιανουαρίου 2019 - 27 Ιανουαρίου 2019

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 12.00

Λα-λι λαλώ

Η «Γίνονται Έργα» παρουσιάζειμια παράσταση παιχνίδι αφιερωμένη στις πρώτες ανάσες, στους πρώτους ήχους , στις πρώτες λέξεις!

Τι προκαλεί τον πιο μικρό , μικρό μας άνθρωπο να ψελλίσει;

Δύο ηθοποιοί - εμψυχώτριες επί σκηνής ανασύρουν βιώματα και εμπειρίες , θυμούνται και αρθρώνουν ξανά , σαν για πρώτη φορά το πρώτο «α» .

Μια παράσταση παιχνίδι , ανάμεσα σε εικόνες , αγγίγματα ,

αισθήσεις και συναισθήματα , εκπλήξεις και ξαφνιάσματα.

Γονείς και βρέφη μαζί , εκπαιδευτικοί και βρέφη μαζί , ακολουθούν τις δυο ηθοποιούς σε ένα ταξίδι , στον ήχο και στο σώμα, στην πραγματικότητα και στη φαντασία.

Ο λόγος μας ενώνει , μας κάνει δυνατούς, φτιάχνει σχέσεις, οικογένειες , ομάδες και σχολειά. Ο λόγος φτιάχνει τα μυστικά και τις ιστορίες των μικρών παιδιών . Ο λόγος δίνει όνομα στη ζωή που τώρα ξεκινά.

Info:

Θέατρο Αυλαία, Πλατεία ΧΑΝΘ

Διάστημα: 19-26 Ιανουραίου

Παραστάσεις κάθε Σάββατο 12.00πμ

Οι τιμές των εισιτηρίων :

10 ευρώ 1 ενήλικας + 1 παιδί

18 ευρώ 2 ενήλικες + 1 παιδί

24 ευρώ 3 ενήλικες + 1 παιδί

Μολυβένιος στρατιώτης

Η αγάπη που προσφέρεται ανιδιοτελώς και απλόκαρδα, που σέβεται τη διαφορετικότητα κάθε άλλου και τολμά αψηφώντας κάθε δυσκολία, είναι το κεντρικό θέμα αυτού του διαχρονικού και μεστού σε νοήματα παραμυθιού, που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Μαριάννα Τόλη.

Με ένα μοναδικό ροκ υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, μια ευρηματική παράσταση, γεμάτη ταλέντο, φρεσκάδα, μουσική, τραγούδι, χορό και ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια.

Info:

Θέατρο Αριστοτέλειον, Εθνικής Αμύνης 2

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30 και επιλεγμένα Σάββατα για το κοινό | Καθημερινά για σχολεία κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 250 303)

Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή

Ο μικρός Ερμής, ένα παιδί κεφάτο και δραστήριο, περνάει ώρες διαβάζοντας παραμύθια και ιστορίες για δράκους. Έχει όμως ένα τρομερό ελάττωμα: είναι ένας μοναδικός, ανεπανάληπτος και παθιασμένος ψεύτης! Με τα εξωφρενικά του ψέματα αναστατώνει καθημερινά όλους τους κατοίκους του χωριού του. Πείθει τον κουρέα να φυτέψει μια τριανταφυλλιά στο κεφάλι, προτείνει στον φούρναρη να τρώει κάμπιες και μυρμήγκια και βάζει τον ράφτη να μιλάει με φαντάσματα! Τι θα συμβεί όμως όταν μια μέρα ένα από τα ψέματά του βγει, πέρα για πέρα, αληθινό; Η ζωή του γίνεται άνω κάτω και ο μικρός Ερμής μπλέκει σε μια περιπέτεια απίστευτων διαστάσεων!

Τι είναι τελικά αλήθεια και τι ψέμα; Η παράσταση δίνει τις δικές της απαντήσεις και οι μικροί θεατές μένει να τις πιστέψουν… ή όχι! Το θεατρικό έργο της ομάδας Κοπέρνικος μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει! Κύρια συστατικά του είναι το χιούμορ, η χειμαρρώδης δράση, η φαντασία και τα παιχνίδια με τα μουσικά ηχοχρώματα (ζωντανή μουσική με όργανα προπαιδείας Orff).

Info:

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12:00

Τιμή εισιτηρίου: 8€ γενική είσοδος

Προπώληση εισιτηρίων: gooddeals.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 854 333

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Ηλικίες: 2,5 έως 10 ετών

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ

1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας στη Θεσσαλονίκη

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το πρόγραμμα νεανικών προβολών του Kids Love Cinema, υποδέχονται στη Θεσσαλονίκη το 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Για ένα διήμερο, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης του ΦΚΘ καλωσορίζει στους χώρους του Μουσείου και στην Αποθήκη 1 του Λιμανιού τους μικρούς σινεφίλ, προβάλλοντας ταινίες που αφηγούνται ιστορίες γεμάτες φαντασία, περιπέτεια, φιλία, μαγεία και διαφορετικότητα. Το πρόγραμμα ταινιών πλαισιώνεται από κινηματογραφικά εργαστήρια, τα οποία στόχο έχουν να μυήσουν τα παιδιά στο σινεμά βοηθώντας τα να διαβάσουν έξυπνα τις κινηματογραφικές εικόνες.

Πρόγραμμα προβολών & εργαστηρίων:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019
• 11:00 - 12:30 Κινηματογραφικό Εργαστήρι "Ο έξυπνος θεατής" (ηλικίες 6 έως 8) // Μουσείο Κινηματογράφου
• 13:00 "Λιλιπούτειες Σκανταλιές" Προβολή κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους (ηλικίες 4 έως 8) // Αποθήκη 1 // Τζον Κασσαβέτης
• 11:00 Προβολή της ταινίας Los Bando: Τρελαμένοι με τη ροκ (ηλικίες 9 έως 12) // Αποθήκη 1 // Τζον Κασσαβέτης
• 13:00 - 14:30 Κινηματογραφικό εργαστήρι "Ο έξυπνος θεατής" (ηλικίες 9 έως 12) // Μουσείο Κινηματογράφου

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019
• 11:00 - 12:30 Κινηματογραφικό εργαστήρι "Ο έξυπνος θεατής" (ηλικίες 6 έως 8) // Μουσείο Κινηματογράφου
• 13:00 "Παιχνίδια έμπνευσης" Προβολή ταινιών μικρού μήκους (ηλικίες 6 έως 8) // Αποθήκη 1 // Τζον Κασσαβέτης
• 11:00 Προβολή ταινίας Η ιπτάμενη περιπέτεια του Πλόι (ηλικίες 6 έως 12) // Αποθήκη 1 // Τζον Κασσαβέτης
• 13:00 - 14:30 Κινηματογραφικό εργαστήρι "Ο έξυπνος θεατής" (ηλικίες 9 έως 12) // Μουσείο Κινηματογράφου

Διάρκεια εργαστηρίου: 1,5 ώρα // Αριθμός παιδιών: μέχρι 15

Ποιος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος;

Ένας δάσκαλος, με αφορμή έναν καυγά μεταξύ δύο μαθητών, ξεκινάει τον παραλληλισμό της συγκεκριμένης κατάστασης με μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι μαθητές τον παρακολουθούν αποσβολωμένοι να τους αναπαριστά κάποια από τα κατορθώματα του και δίχως να το καταλάβουν συμπαρασύρονται και αυτά σε ένα γαϊτανάκι πράξεων, θεατρικού παιχνιδιού, τραγουδιού, δραματοποίησης, εναλλάσσοντας συνεχώς ρόλους ανάλογα με τους χαρακτήρες που στιγμάτισαν τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μέσα από τη μεράκι και την οπτική ματιά του δασκάλου, τα παιδιά αγαπούν, ταυτίζονται, μαθαίνουν κυρίως τον χαρακτήρα του γενναίου ηγεμόνα, βασιλιά, στρατηλάτη.

Μια παράσταση σύγχρονη, σεμνή, ευχάριστη, επιμορφωτική, ψυχαγωγική, χωρίς διαστρέβλωση της ιστορίας και τυμπανοκρουσίες, με πρωτότυπη μουσική!

Info:

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη

Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 18.00
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 18.00

Γενική είσοδος 8 ευρώ

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Η μικρή μας πόλη

Αξιοποιώντας τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τού Bensousan Han η πειραματική σκηνοθετική προσέγγιση βουτάει “την Μικρή μας Πόλη” στο σκότος και εξαιτίας του ιδιόμορφου φωτισμού καταρρίπτει τις διακρίσεις ανάμεσα σε τυφλούς και βλέποντες, διεγείροντας μοναδικά την αίσθηση της ακοής. Ακυρώνεται ο συμβατικός φωτισμός. Οι ηθοποιοί αυτο-φωτίζονται δίνοντας έτσι στο κείμενο μια νέα διάσταση καθαρά φιλοσοφική.

Φωτίζομαι-Υπάρχω-Δημιουργώ γέφυρα επικοινωνίας με τον συνάνθρωπο μου. Το φως είναι ορατό είτε από τα μάτια είτε απότην ψυχή μας κι έτσι οι ουτοπίες καταργούνται.

Η δράση του έργου διευρύνεται σε όλα τα δωμάτια του κτιρίου.
Με τον τρόπο αυτό οι θεατές, βλέποντες και μη, περιβάλλονται οπτικοακουστικά απο τα δρώμενα των ηθοποιών.
Ο βλέπων θεατής βιώνει την πρωτόγνωρη εμπειρία του σκοταδιού που χάριν των ειδικών φωτισμών αποκτά μια μαγευτική οντότητα.

Η Μικρή Μας Πόλη καταλήγει ένα αληθινό παραμύθι γεμάτο φαντάσματα- ”προϊόντα φαντασίας”, μιας άλλης διάστασης της ανθρώπινης ζωής που καλούμαστε να ανακαλύψουμε.

Info:

Μπενσουσάν Χαν Εδέσσης 6, Θεσσαλονίκη

Σάββατο 26Ιανουαρίου 2019 στις 21:30

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 21:30

Πέφτει η νύχτα

Ένα έργο που συνδυάζει το μυστήριο με την κωμωδία επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη μετά τις sold out παραστάσεις του Δεκεμβρίου.
Πέφτει η νύχτα και μία οικογένεια καλείται να εξιχνιάσει ένα έγκλημα. Ποιος σκότωσε άραγε τον Λάζαρο μέσα στο ίδιο του το σπίτι; Οι ήρωες της ιστορίας μας είναι παγιδευμένοι σε μία πλεκτάνη. Όλοι κατηγορούνται.

Η μαύρη κωμωδία του Μάριου Κωνσταντίνου, είναι βασισμένη στο έργο "Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται" του Ρομπέρ Τομά, όπου λαμβάνει χώρα στην πραγματικότητα του σήμερα. Η οικογένεια του Λάζαρου αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Οι μάσκες πέφτουν και η αλήθεια αποδεικνύεται πικρή. Ποια είναι η πραγματική σχέση της οικογένειας με το θύμα; Πόσο καλά γνωρίζουν ο ένας τον άλλον; Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη πιο πολύ όταν τα ΜΜΕ έρχονται να καταγράψουν το συμβάν. Το παιχνίδι της αλήθειας αποδεικνύεται μοιραίο, εύθραυστο και σαρκαστικό. Ποιος άραγε θα το αντέξει;

Info:

Θέατρο Σοφούλη :Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη
Σάββατο: 26 Ιανουαρίου στις 21.00

Γενική είσοδος: 10 ευρώ (με ένα ποτήρι κρασί)
Πληροφορίες – Kρατήσεις: 2310 423925

Ο κατά φαντασίαν ασθενής

Την κωμωδία του Μολιέρου «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» ετοιμάζει το Σύγχρονο Θέατρο Ροντίδη που θα παρουσιαστεί στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2019, στην μόνιμη στέγη του, στο θέατρο ΡΟ, Αριστοτέλους 23 στον 2ο όροφο.

Η εμμονή του ότι πάσχει από σοβαρή ανίατη ασθένεια, ενώ χαίρει άκρας υγείας, οδηγεί τον ήρωα του έργου Αργκάν, σε ακρότητες, εξευτελισμό και ταπείνωση. Φτάνει στο σημείο να χάσει τον αυτοσεβασμό του, αλλά και της οικογένειας του, ενώ γίνεται πολύ εύκολο θύμα γιατρών και φαρμακοποιών που τον εκμεταλλεύονται κυρίως οικονομικά.
Προσεγγίσαμε το έργο αυτό του Μολιέρου με σύγχρονη αντίληψη στη κίνηση του σώματος και των εκφραστικών μέσων, δίνοντας μια διάσταση πολλών ταχυτήτων, αλλά και πλήθος κωμικών σκηνών.

Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής θα παρουσιαστεί σε διασκευή – σκηνοθεσία Γιώργου Ροντίδη, σκηνογραφία Βάσος Καδίτης, κοστούμια & make up artist Ελένη Δημοπούλου, αφίσα & επιμέλεια προγράμματος Τάσος Αγγελόπουλος, φωτογραφίες & video Οδυσσέας Χλωρίδης, μουσική επιμέλεια m.o.u.s.a.

Info:

ΘΕΑΤΡΟ ΡΟ, Αριστοτέλους 23, Θεσσαλονίκη

Οι παραστάσεις ξεκινάνε από 26 Ιανουαρίου κάθε Σάββατο στις 21:15 & Κυριακή 20:30.

Γενική είσοδος 12 ευρώ / Ανέργων / Φοιτητικό: 10 ευρώ.

Σίρλεϋ Βαλεντάιν

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους;

Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα…

Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ.

Info:

Αριστοτέλειον Θέατρο, Εθνικής Αμύνης 2

Σάββατο – 26/01 Απογευματινή στις 18:00 & Βραδινή στις 21:15
Κυριακή – 27/01 στις 20:00

Τιμή προπώλησης: 12€

Φιλονικία

Ποιος ξεκίνησε την απιστία στον έρωτα, ο άντρας ή η γυναίκα; Στο ερώτημα αυτό καλείται να απαντήσει η Φιλονικία του Μαριβώ, μέσα από ένα πείραμα. Τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, μεγαλώνουν εντελώς απομονωμένα από άλλους ανθρώπους και από τον έξω κόσμο. Μόνη τους ανθρώπινη επαφή, οι δύο ά-σχημοι παιδαγωγοί τους. Τώρα πια, στην ηλικία των δεκαοχτώ, φτάνει η στιγμή να βγουν από την απομόνωση και να συναντήσουν το ένα το άλλο. Από αυτήν την επαφή, οι τέσσερις «πρωτόπλαστοι» θα μάθουν πολλά. Θα ανακαλύψουν το «εγώ» και τον «άλλον», θα γνωρίσουν τη φιλία και τον έρωτα, τον ναρκισσισμό και τη ματαιοδοξία, την απώλεια και την απιστία. Θα πλουτίσουν σε εμπειρίες. Θα μάθουν όμως; Κι ο θεατής θα πάρει τελικά την απάντηση στο ερώτημα;

Info:

Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή – Σάββατο στις 21:30 & Κυριακή στις 20:00
Τιμές εισιτηρίων: 14€ κανονικό | 12€ φοιτητών & άνω των 65 | 10€ ανέργων & ΑΜΕΑ
Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.

Ο εκκλησιαστής

Η απαρχή της ύπαρξης. Και η ματαιότητα της. Η διαρκής και αέναη ερώτηση που πλανάται αιώνες τώρα. Ποιοι είμαστε. Που πάμε.
Η φιλοσοφική προσέγγιση μιας ιδέας που ταλανίζει και τον πιο πιστό άνθρωπο. Είμαστε Κάτι; Ή είμαστε ένα Τίποτα;
Ποιο το νόημα να ζούμε αφού θα πεθάνουμε; Ποιο το Τέλος;
Ένα κείμενο αυτοκριτικής και αυτογνωσίας. Ένα φιλοσοφικό, θεολογικό, οντολογικό, αριστούργημα γραμμένο χιλιάδες χρόνια πριν, που αρχικά θεωρείτο πως γράφτηκε από τον ίδιο βασιλιά Σολομώντα αλλά ο συγγραφέας του έργου είναι μεταγενέστερος. Ωστόσο άγνωστος. Μια εργασία από το Θέατρο του ‘Αλλοτε που στόχο έχει να σχολιάσει την επιμονή του Εκκλησιαστή στην άρνηση της μετά θάνατον ζωής. Την απαξίωση της ύπαρξης και την υπεραπλούστευσή της. Ένα έργο γεμάτο αντιφάσεις, αντιρρήσεις και αντιδράσεις, ένα έργο που γκρεμίζει και δημιουργεί ξανά και ξανά.
‘Ενας ύμνος στη ζωή αλλά και στον επερχόμενο βέβαιο θάνατο.

Info:

Θέατρο Αυλαία Πλατεία ΧΑΝΘ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 21:00
Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 21:00

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 12 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65, 10 ευρώ

Σ' αγαπάω, αλλά...

Μπορεί μια «τρίχα» crystalColor μελί

να οδηγήσει ένα ζευγάρι στο διαζύγιο, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου;

Υπάρχει έρωτας μετά το γάμο ;

Σέξ «μετά …δανείων και καρτών» ;

Η ζήλια και το ποδόσφαιρο σκοτώνουν τον έρωτα;

Μια αντιπαροχή μπορεί να «σπάσει» μια κουμπαριά;

Ένα γιαπί στους Θρακομακεδόνες μπορεί να φτάσει στα άκρα ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι μεγαλοδικηγόρων;

Και – κυρίως – πώς μπλέκονται μέσα σε όλα αυτά ένα απορρυπαντικό, η Ελληνική Αστυνομία, ένα μωρό στην Κίνα, o Παναθηναϊκός και μία Μις Μάρτιος στον μπιντέ;

Τελικά πόσο αγαπάμε στον άλλο την δύναμη ή τις αδυναμίες του ; Πόσο συχνά του το λέμε;

Υπάρχει έρωτας μετά το γάμο;

Ή μήπως τελικά η ΑΓΑΠΗ όλα τα νικά;

Εμείς ρωτάμε, εσείς απαντάτε …

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συμβαίνουν στην ξεκαρδιστική διαδραστική ζευγαρο-κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου

Info:

ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, Παρασκευοπούλου 9

ΣΑΒΒΑΤΟ:18.00 και 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ: 19.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20 ευρώ διακεκριμένες,18 ευρώ γενική είσοδος & 15 ευρώ φοιτητικό- ανέργων

ΧΟΡΟΣ:

Gala Χορού

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, κορυφαίες Σχολές Χορού από τη Βόρειο Ελλάδα θα χορέψουν σε μια ξεχωριστή παράσταση για καλό σκοπό.

Το Θεσσαλονίκης Δρώμενα διοργανώνει το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό χορευτικό Gala "Καλή Χρονιά" για τη στήριξη των σκοπών του Make-a-wish Greece.

Info:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, Ώρα: 19:00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Μ1

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ:

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ανηφορίζει Θεσσαλονίκη

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης φοράει το σικ τσαρούχι του Τσολιά και οργώνει πόλεις και χωριά της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου αναζητώντας την χαμένη ελπίδα
και παρουσιάζει το αχρείων δράμα: «Καθαρή εξόδιοc».
Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ!
Special guest: Ελευθερία Πάτση

Μια μουσικό-σατιρική παράσταση πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού.
Μια αντιφασιστική παράσταση πικρού μήκους και ύφους.
Μια κοινωνιολογική παράσταση με Λατινογενείς προ-εκστάσεις.
Χορός ελεύθερος! Γουρνοπούλα στη σούβλα! Ποτά δυναμίτης!
Ελάτε με ό,τι φοράτε!

Θα σερβιριστούν: τα κακώς κείμενα μέσα από ένα επιθεωρησιακό αθυρόστομο κείμενο.
Θα ακουστούν: παλιές μουσικές με νέους στίχους που έτυχαν «επικαιροποίησης» για λόγους απ-ντέητ.
Θα προβληθούν: βίντεο με πολιτικούς μεσσίες και πολιτικές δυσφημίσεις με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο-ΜΑΤ, Μπαλούρδο. «ΜΑΤ δηλαδή, όχι όπως λέμε σαγρέ ή γυαλιστερό, αστυνόμος ΜΑΤ».
Θα μοιραστούν: σφιχτές υψωμένες γροθιές.
Θα φαγωθούν: δακρυγόνα.

ΑΛΕΡΤ: Η παράσταση περιλαμβάνει αστεία σεξιστικά, ομοφοβικά, ξενοφοβικά, μικροβιοφοβικά (γιατί όχι;) και κυρίως αστεία για ό,τι την σπάει και για ό,τι βγάζουν σπυριά οι θιασώτες του ορθού πολιτικού λόγου.

«Καθαρή εξόδιοc»
Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ!
Μια παράσταση λοξού πολιτικού λόγου!

Ιnfο:

Σάββατο 19 & 26 Ιανουαρίου
Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης 22:30
Προπωληση: 10€
Είσοδος: 12€
Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΚΟΘ: Συναυλία για τα 200 χρόνια από τη γέννηση της Κλάρα Σούμαν

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών μουσικής δωματίου, τιμά τα 200 χρόνια από τη γέννηση της Clara Schumann, με τρία από τα πλέον χαρακτηριστικά έργα της, που ερμηνεύουν οι: Εύη Δελφινοπούλου (βιολί), Μαρία Ανισέγκου (τσέλο) και Μαριλένα Λιακοπούλου (πιάνο).

Η Clara Schumann γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1819 στη Λειψία και πέθανε στις 20 Μαΐου του 1896 στη Φρανκφούρτη. Ξεκίνησε πιάνο από την ηλικία των 5 ετών, με ενθάρρυνση του πατέρα της Friedrich Wieck, ο οποίος υπήρξε δάσκαλος μουσικής και ιδιοκτήτης μουσικού καταστήματος. Η εξέλιξή της ήταν ραγδαία και ήδη από το 1835 είχε γίνει γνωστή ανά την Ευρώπη ως παιδί-θαύμα. Το 1840, παρακάμπτοντας τις σοβαρές αντιρρήσεις του πατέρα και μέντορά της, παντρεύτηκε το συνθέτη Robert Schumann, με τον οποίο απέκτησαν οκτώ παιδιά. Από το 1853 το ζεύγος Scumann συνδέθηκε φιλικά και επαγγελματικά με το Johannes Brams, με τον οποίο η Clara αντάλλαξε σημαντική αλληλογραφία.

Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο χώρο της μουσικής του 19ου αιώνα, και παρά τη ρήση της ότι ‘οι γυναίκες δεν είναι γεννημένες για να συνθέτουν’, η Clara Schumann καθιερώθηκε τόσο ως συνθέτρια όσο και ως πιανίστα, αφήνοντας πίσω της ένα σημαντικό έργο το οποίο περιλαμβάνει ορχηστρικά έργα -μεταξύ των οποίων και ένα κοντσέρτο για πιάνο, μουσική δωματίου, τραγούδια και πολλά έργα για σόλο πιάνο.

Πρόγραμμα:
Clara Schumann (1819-1896):
• Quatre pièces fugitives, op. 15 για σόλο πιάνο
• Drei Romanzen für pianoforte und violine, op. 22
Piano Trio in g-moll, op. 17

Info:

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, ώρα 12:00,

Αίθουσα Συναυλιών Κ.Ο.Θ. ‘Σόλων Μιχαηλίδης’

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος 10€
Μειωμένο 5 € (ισχύει για ανέργους, πολύτεκνους, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων)

Με μια αναπνοή

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης θα φιλοξενήσει στο Πολιτιστικό του Κέντρο στη Θεσσαλονίκη (Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Όλγας 108), την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, στις 21:00, την παράσταση με τίτλο «Με μια αναπνοή. Όλια Λαζαρίδου – Νίκος Ξυδάκης. Διονύσιος Σολωμός».

Ο Νίκος Ξυδάκης και η Όλια Λαζαρίδου παρουσιάζουν ένα ποιητικό αφήγημα σε δύο μέρη.
Στο πρώτο μέρος της παράστασης παρουσιάζεται ο Λάμπρος του Διονυσίου Σολωμού, μια από τις πιο αινιγματικές μορφές του έργου του. Η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου και ο μουσικός Μιχάλης Νικόπουλος θα μας αφηγηθούν τη σκοτεινή ιστορία του σαν ένα λαϊκό τραγούδι.
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης ο Νίκος Ξυδάκης ερμηνεύει, σαν έναν εσωτερικό μονόλογο, ποιήματα του Διονυσίου Σολωμού μελοποιημένα από τον ίδιο. Τον συνοδεύει στο κανονάκι η Έφη Ζαϊτίδου.

Info:

Πολιτιστικό Κέντρο ΜΙΕΤ, Λ. Βασ. Όλγας 108

Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12 €, Φοιτητικό / Ανέργων: 8 €

Τις ημέρες των παραστάσεων εισιτήρια θα διατίθενται επίσης στο χώρο της εκδήλωσης.Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15. Στην ταξιθεσία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την προσέλευση.

Πληροφορίες: τηλ. 2310 295 170-1 καθημερινές 09:00-14:30

Ματούλα Ζαμάνη στο Block 33

Η Ματούλα Ζαμάνη για μια βραδιά, στο Block 33. Στο κάλεσμά της αναφέρει:

"Η χρονιά για αλλους ηταν καλή, για άλλους ηταν κουλή..

Εμένα με βρήκε στο νησί, σε μπαρόκ κατάσταση αταραξίας, με μουσικές,διαβάσματα,μονοπάτια, νότες,αναποδιές,ξαφνικές χαρές με τάση προς το αναπαντεχο..

Μάζεψα δύναμη από φλασκόμηλο, κρασί θαλασσινό, εκστατική ασκομαντούρα, δαιμόνια βιολιά,γιαλιτικο αέρα και ερχομαι με τους πιστους σωματοφυλακες στην ..(πολη) να τα μοιραστούμε.

Παράλληλα, στο μυαλό μου,στην καρδιά μου και στην πραγματικότητα, φύτρωσε η Νuka.

Nuka στα βλάχικα σημαίνει καρυδιά.

Νuka o καινούργιος δίσκος, με δέκα νέα τραγούδια, χωρίς ταμπέλα αλλα με προορισμό- που απλώνουν ρίζες στο τρυφερό ασυνείδητο και στις χωροχρονικές χορευτικές αναζητήσεις μας..

Στις συναντήσεις μας θα ακουστούν τα νέα άσματα,αλλά και οι ιστορίες ερωτικής καταφρόνιας,φυσιολατρικής ραστώνης,νησιωτικού πεφωτισμού,

συγκαθιστά του μόχθου και του ρομαντισμού,δημοτικά darkjapan της περηφάνειας,πονήματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου και άλλα ηδονικά της καλοσύνης του καιρού.

Πιο απλά θα παιξουμε λαικοδημοτικα:)

Θα τραγουδήσουμε το ανέφικτο,θα κλείσουμε το μάτι στο ακατέργαστα αληθινό,

Θα υμνήσουμε αχαρτογράφητα συναισθήματα και αλλόκοτους μύθους..

Άλλωστε, μόνο τα χάδια και τα φιλιά, ένα χαμόγελο μια αγκαλιά θα μας σώσουν".

Info:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33

Εισιτήρια:

Προπώληση, Ανέργων, Φοιτητικό 11 Ευρώ

Ταμείο 13 Ευρώ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Live

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες και πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στην Αθήνα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο FIX FACTORY OF SOUND, με ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ!

Έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικάείδη μουσικής,αλλά και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή. Με άνεση μας παρασύρει και απολαμβάνουμε όλες τις εσωτερικές και δυνατές ερμηνευτικά στιγμές της, αλλά και τις έξω καρδιά και απόλυτα ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα οπού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, καινούργια και παλαιότερα, όλα όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί τις παρέες.

Δυναμισμός, συναίσθημα, συγκίνηση, χιούμορ, χορός σε συνδυασμό με την εξαιρετική της ερμηνεία και το πάθος της επί σκηνής είναι κάποια από αυτά τα στοιχεία που ο κόσμοςαγαπάει και όπως συμβαίνει πάντα, έρχεται και γίνεται ένα με την Ελεωνόρα.

Συμπράττει μαζί της ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο συνθέτης που μας έχει χαρίσει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Ερμηνεύει ο ίδιος πολλές από αυτές, ενώ οι δυο τους, πιάνο και φωνή, μας χαρίζουν μερικές από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της βραδιάς.

Info:

Fix Factory of Sound, 26ης Οκτωβρίου 15
Σάββατα 26/1, 2/2, 9/2 και 16/2/2019
Ώρα έναρξης: 23:00 μ.μ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων:

Όρθιοι: 13€ προπώληση – 15€ ταμείο
Καθήμενοι: Πάσα: 18€
Τραπέζια: 20€
Ελάχιστη κατανάλωση καθήμενων: 8€(ποτό)
* Τα τραπέζια είναι 4 ατόμων και άνω
* Στα πάσα τα 2 άτομα κάθονται με άλλα 2

ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ; ΠΑΜΕ!

Melisses στο Barbarella Live

Οι MEΛISESS στη Θεσσαλονίκη!

Το εκρητικό συγκρότημα έρχεται στη BARBARELLA και ξεσηκώνει τη Θεσσαλονίκη.

Κέφι, χορός, γνωστές επιτυχίες και διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα, στην καρδιά της πόλης.

Info:

Barbarella Live Party, Β. Ηρακλείου 43

Έναρξη Κυριακή 27/1

Doors Open: 21:30

RSV: 2310.227.444

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Club Vogue: Πέτρος Ιακωβίδης & STAN στο πλευρό της

«Club Vogue»… αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός της Θεσσαλονίκης και στη σκηνή του παραμένει και στις γιορτές η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου!

Έχοντας στις «αποσκευές» της το απόλυτο HIT της χρονιάς «Δεν με Αφορά» συναντά επί σκηνής τον Πέτρο Ιακωβίδη – με τον οποίο συνεχίζουν την επιτυχία που σημείωσαν μαζί στο «FANTASIA» – και τον STAN που έρχεται να σφραγίσει και επί σκηνής την πολυετή συνεργασία του με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη αποκτούν άλλο νόημα, έχουν άρωμα «Club Vogue» και σίγουρα μας αφορά να τις ζήσουμε!

Info:

Club Vogue, 26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310550000 / 2310550300

Η Έλλη Κοκκίνου στο Markiz

Ακόμη μία Κυριακή που η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου έρχεται στο Markiz Bar για να ανεβάσει το θερμόμετρο στο κόκκινο!

Η αρχή έγινε και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη! Η Έλλη Κοκκίνου μας ξεσήκωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα υπέροχο live με όλες τις μεγάλες της επτυχίες και πολλά αγαπημένα τραγούδια... Η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και υποσχέθηκε μια βραδιά μαγική και όντως αυτό έγινε!

Ξεχωριστές Markiz βραδιές!

Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 23.30

Ναυάρχου Κουντουριώτου 6

Τηλ. Κρατήσεων: 694 570 0705

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, σταση εργασιας, το φως, Καλή Χρονιά, διονύσιος σολωμός, block 33, ελλη κοκκινου, καιρος, συμμετοχή, παιδια, festival, θεατρο, workshop, facebook, info, χανθ, ροκ, σχολεια, δραση, αθηνα, kids, love, cinema, φκθ, αμεα, νέα, φως, μυστήριο, μμε, video, ελλαδα, παναθηναικος, αγαπη, ραδιο, σατιρα, δραμα, ματ, club, κοθ, μαΐου, piano, ξυδάκης, μιετ, εισιτήρια, τηλ, block, σημαίνει, fix, factory, μπουζουκια, live, party, vogue, hit, fantasia, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, δακρυγονα, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, θεμα εκθεσης 2012, Κλάρα Σούμαν, τελος του κοσμου, Νικόλαος Κοπέρνικος, αλλαγη ωρας 2013, γιωργος αγγελοπουλος, η ζωη, ξανα, ελενη, ημερομήνια, ζουγανελη, φιλοσοφικη, φεστιβαλ κινηματογραφου, βιντεο, αμεα, αστυνομια, αυτοκινητο, αυλαια, γυναικα, εικονες, εργασια, ζηλια, ζωα, ηθοποιοι, ηθοποιος, θαλασσα, θεμα, κινα, κοντρα, λυκος, μμε, μουσικη, μυρμηγκια, μωρο, νησι, παιχνιδια, πλαισιο, ποιηματα, προγραμμα, σινεμα, σχολες, τα νεα, ταινιες, τραγουδια, φιλια, φκθ, φωτογραφιες, φως, χορος, ψεμα, ψεματα, ωρα, cinema, vogue, αγαπη, αγκαλια, αγνωστος, αγορα, αλεπου, αναγεννηση, απιστια, απλα, απωλεια, αρωμα, αστεια, ατζεντα, αφιερωμενο, αφισα, αφορμη, βλαχικα, βραδια, βρισκεται, γελιο, γεφυρα, γεωργιου, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, δασκαλος, δασος, δευτερο, δυναμη, δικη, δρωμενα, διημερο, δωματια, ευη, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, αιθουσα, ευρω, υπαρχει, εισιτήρια, εκθεσεις, ελευθερια, ελλη, ελληνικη αστυνομια, εμμονη, ενθαρρυνση, εργα, εξελιξη, επιτυχια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ετων, ευθυνη, ευθραυστο, ευρωπη, τεχνη, ζευγος, ζωη, ζωης, ιδιο, ηλικια, ηρωες, θαυμα, θειο, θεοδωριδου, ιδρυμα, ηχο, κειμενο, κινηση, κυκλος, κυρια, κοκκινου, κοπερνικος, κοστουμια, κρασι, κωμωδια, λαγος, λαζαρου, λειψια, μαγεια, μαΐου, ματια, ματ, ματι, ματαιοδοξια, μηνυματα, μυστήριο, μιετ, μικρο, μαρια, μυαλο, μυστικα, νατασα θεοδωριδου, νυχτα, νοημα, νοτες, ξημερωμα, ξυδάκης, ομαδα, παντα, οδυσσεας, οικογενεια, οκτω, ονομα, οραματα, παραμυθια, παιδι, παιδια, παθος, παμε, ποδοσφαιρο, πεθανε, ρηση, πιανο, πιο πολυ, πορτες, ποτα, παρτυ, πρωινο, ψυχη, ροκ, ροτοντα, σατιρα, σαββατο, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, σκηνες, σκηνοθεσια, σωμα, στα ακρα, συγχρονο, σολωμου, ταση, τασος, τοιχος, τηλ, το φως, τραγουδιστρια, τρια, φαντασματα, φαντασια, φεστιβαλ, φτανει, φλεμινγκ, φρανκφουρτη, φωνη, φορα, χαδια, χαθηκε, χαμογελο, χιουμορ, ψηφιδες, ωρες, αγορια, αιωνες, ανω κατω, ασματα, block 33, club, δημοτικα, block, ειμαστε ενα, εξυπνα, εμφανισεις, love, festival, factory, φυλακες, fix, γκαφες, hit, χωρα, υμνος, κειμενα, kids, καρδια, κωνσταντινου, κυριακη, μπροστα, workshop, οδηγοι, ομαδες, οργανα, ορχηστρα, παιχνιδι, piano, party, σημαίνει, σκηνη, σκηνικα, ταξιδι, τρωει, θερμομετρο, υγειας, υπεροχο, βιωματα, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα