Οικογενειακά "τα άκουσε" o Aπ. Τζιτζικώστας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Με κάλαντα και ευχές γέμισε το κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διάφοροι σύλλογοι "τα έψαλαν", στον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Την αρχή έκανε η μπάντα των ενόπλων Δυνάμεων, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης "ο Διόνυσος". Μάλιστα με τον συγκεκριμένο σύλλογο ο Απόστολος Τζιτζικώστας έγινε ένα, τραγουδώντας και αγκαλιάζοντας τα μέλη του.

Εν συνεχεία, η μπάντα

του Γ Σώματος Στρατού ήρθε στην περιφέρεια, στέλνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Ιησού.

"Οι σκέψεις όλων μας είναι σε εσάς αυτές τις μέρες, σε κάθε άντρα και γυναίκα που υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις. Δεν είστε μόνοι, όλος ο ελληνισμός είναι δίπλα σας και σας τιμούμε" δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας προς τα μέλη του Γ' Σώματος Στρατού που του είπαν τα κάλαντα.

Η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης πήρε στη συνέχεια τη σκυτάλη, γεμίζοντας το κτήριο με χαρμοαυνους ήχους λόγω των οργάνων τους. Ήταν εκείνοι που ξεσήκωσαν και τα παιδιά του κυρίου Τζιτζικώστα, τα οποία ήρθαν να ακούσουν, μαζί με τη μαμά τους, τα κάλαντα των ημερών.

Τέλος, ο σύλλογος Αμεα "Σωτήρ" ήταν εκείνος που "τα έψαλε" στον περιφερειάρχη.

"Είναι αλήθεια πως σήμερα η Περιφέρεια γέμισε με χριστουγεννιατικες μελωδίες για καλα Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Εύχομαι τις ίδιες ευχές σε όλους και είμαι σίγουρος πως το 2020 θα ειναι καλύτερη χρονιά από το 2019. Εύχομαι υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιτζικώστας.

Keywords
Τυχαία Θέματα