Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Ο μοναδικός Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary "Ουρανοξύστης" στο ρόλο του Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, ο οποίος, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση

λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες.

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2014 «Escape Plan», έρχεται με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα, Τζέιμι Κινγκ σε μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα.

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, στην ταινία " Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο", μια σπαρταριστή κωμωδία που μας έρχεται από την Ιταλία.

Skyscraper - Ουρανοξύστης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο μοναδικός Ντουέιν Τζόνσον πρωταγωνιστεί στην ταινία της Legendary "Ουρανοξύστης" στο ρόλο του Γουίλ Σόγιερ, πρώην επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI και βετεράνου πολέμου, ο οποίος, μετά από αναγκαστική απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού, προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας σε ουρανοξύστες. Σε μια αποστολή στην Κίνα ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη του ψηλότερου και ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει. Ο Γουίλ προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΡΟΟΥΣΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΘΑΡΜΠΕΡ

Σενάριο: ΡΟΟΥΣΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΘΑΡΜΠΕΡ

Ηθοποιοί: ΝΟΑ ΤΕΙΛΟΡ, ΝΙΒ ΚΑΜΠΕΛ, ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΠΑΜΠΛΟ ΣΡΑΪΜΠΕΡ

Διάρκεια: 102 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Escape Plan 2: Hades - Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2014 «Escape Plan». Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου. Όταν ο πιο αξιόπιστος πράκτοράς του, Σου Ρεν, πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ Γ. ΜΙΛΛΕΡ

Σενάριο: ΜΑΪΛΣ ΤΣΑΠΜΑΝ

Ηθοποιοί: ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΤΖΕΪΜΙ ΚΙΝΓΚ

Διάρκεια: 97 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΚΙΝΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Metti La Nonna In Freezer - Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Είναι αποδεκτό να κλέβουμε το κράτος όταν νιώθουμε ότι μας κλέβει κι εκείνο; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Κλαούντια, μια νεαρή συντηρήτρια αρχαιοτήτων που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα χάρη στη σύνταξη της γιαγιάς της, καθώς η αρμόδια δημόσια υπηρεσία καθυστερεί να την πληρώσει. Όταν η γιαγιά της ξαφνικά εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, η χρεοκοπία της χτυπάει την πόρτα, οπότε η Κλαούντια, με τη βοήθεια του προσωπικού της, «παγώνει» τη γιαγιά προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, μέχρις ότου το κράτος τής καταβάλει αυτά που της οφείλει. Όταν η λύση για όλα τα προβλήματα της Κλαούντια αρχίζει να αχνοφαίνεται, ο Σιμόνε Ρέτσια, ο πιο άφθαρτος - και ίσως λίγο αδέξιος - αξιωματικός της αστυνομίας οικονομικού εγκλήματος, την ερωτεύεται παράφορα. Κάπου ανάμεσα σε έξυπνες παρανοήσεις, μεταμφιέσεις και παρεξηγήσεις, η ιδιαίτερη απάτη της Κλαούντια θα αρχίσει να «λιώνει» κάθε λεπτό που περνάει σαν μια γιαγιά που ξεπαγώνει στον ήλιο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: TΖΙΑΝΚΑΡΛΟ ΦΟΝΤΑΝΑ, ΤΖΟΥΖΕΠΕ Τ. Τ ΣΤΑΖΙ

Σενάριο: ΦΑΜΠΙΟ ΜΠΟΝΙΦΑΤΣΙ

Ηθοποιοί: ΦΑΜΠΙΟ ΝΤΕ ΛΟΥΙΤΖΙ, ΜΙΡΙΑΜ ΛΕΟΝΕ, ΛΟΥΤΣΙΑ ΟΚΟΝΕ, ΜΑΡΙΝΑ ΡΟΚΟ, ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΝΤΙ ΛΕΒΑ, ΣΟΥΖΙ ΛΑΟΥΝΤΕ, ΚΑΡΛΟ ΝΤΕ ΡΟΥΤΖΙΕΡΙ, ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ, ΛΟΜΠΑΡΝΤΙ, ΕΡΟΣ ΠΑΝΙ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΠΟΥΣΕ

Διάρκεια: 107 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΙΤΑΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα