Οι στόχοι και οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΟΣΕΘ

Ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα στον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης Α.Ε. ο πρόεδρος Γιάννης Καλογερούδης, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Τόσκας, καθώς και τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, άμεση προτεραιότητα των διοικούντων είναι η υπογραφή της σύμβασης με το ΚΤΕΛ

Θεσσαλονίκης Α.Ε. ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την ανάθεση εκτέλεσης έργου, «κάτι που θα εξασφαλίσει αφενός ποιοτικές μετακινήσεις για το επιβατικό κοινό, αφετέρου οχήματα για τον ΟΑΣΘ που θα βοηθήσουν σημαντικά στην εκτέλεση του έργου του στην πόλη».

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η νέα διοίκηση του Οργανισμού έχει ως στόχο την ανάδειξη του θεσμικού ρόλου, και την προώθηση της συνεργασίας όλων των φορέων ώστε η Θεσσαλονίκη να «ανασάνει» κυκλοφοριακά μέχρι την ολοκλήρωση του Μετρό και του σχεδιασμού που εκπονείται για το συγκοινωνιακό της μέλλον.

«Ιδιαίτερο βάρος, σε συνεργασία με τους συγκοινωνιολόγους του ΟΣΕΘ, θα δοθεί στον σχεδιασμό και την αναδιάρθρωση της συγκοινωνίας ενόψει της λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ, ώστε η Θεσσαλονίκη να είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα των αστικών συγκοινωνιών», αναφέρει ο ΟΣΕΘ, σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Καλογερούδης και ο κ. Τόσκας θα συμμετάσχουν αύριο στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης με θέμα τον ΟΑΣΘ, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα