Οι παραστάσεις της εβδομάδας στο θέατρο Αυλαία

Το The Greatest show ξεκινά από σήμερα στο θέατρο Αυλαία.

Η ιστορία ενός οραματιστή, εξελίσσεται με την αναζήτηση των ταλέντων τα οποία θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει από το τίποτα ένα μοναδικό υπερθέαμα και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Ένα μοναδικό υπερθέαμα με χορό, εναέρια ακροβατικά, ακροβατικά εδάφους και τραγούδι, για 4 μοναδικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη!

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Ανέστης Αζάς, Κυριάκος Αθανασιάδης, Μένια Αναστασιάδου, Βάσω Βασιλείου, Μαρία Βερδίνογλου,

Γεωργία Βουγιουνδρούκα, Αλεξάνδρα Γεωργιάδου, Μαρία Γρατσονίδου, Χριστίνα Γωνιανάκη, Τέμο Εμινίδης, Εύη Ηλιοπούλου, Δανάη Καραγεωργιάδου, Βασιλίνα Μακρίδη, Δημήτρης Μπιζήμης, Σάλυ Νικολαϊσβίλι, Όλγα Πατέστου, Κατερίνα Σαμκουρασβίλι, Γιάννης Τέρπο, Μελίνα Τουμανίδου, Δανάη Τσαγγαράκη, Ζάζα Χελάτζε, Γιώργος Χιώτης, Fallom Jiménez

Φωτογραφία- σχεδιασμός αφίσας: Νίκος Λάτσιος

Διοργάνωση: Academy of dance, Βαλαωρίτου 7

Πληροφορίες

Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)

Τηλέφωνο: 2310 230013

Παραστάσεις: 15 έως 18 Απριλίου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:30

Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος, 10€ φοιτητικό / παιδικό / ανέργων

Προπώληση: Ταμείο θεάτρου Αυλαία και στο 6970717210

Ρίτα Αντωνοπούλου στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

Οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες συνεχίζουν το ταξίδι, με μια παράσταση από αυτές που χαράσσουν την μνήμη και που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά τον σπουδαίο πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους πιο καταξιωμένους νέους Έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής.

Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα. Ένα πιάνο, μια φωνή, δυο άνθρωποι που καίγονται επί σκηνής, μας παίρνουν από το χέρι και πάμε!

Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας 2 μοναδικών καλλιτεχνών, που συνομιλούν στο σήμερα, κοιτώντας στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Τρυφερές εικόνες, όπου εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, δίνουν τη θέση τους σε ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, εντυπωσιακά ερμηνευμένες με ένα πιάνο και με μια εσωτερική δύναμη από τους δύο ερμηνευτές, που καθηλώνει.

Ο κόσμος του Θάνου Μικρούτσικου, συνυπάρχει και μάλλον ενώνεται με τον Leonard Cohen, την μελωδία των τραγουδιών της Edith Piaf, την υγρασία των στίχων του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το μέγεθος του Μίκη Θεοδωράκη, την οικειότητα και την ψυχή του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και με τραγούδια νέων δημιουργών, όπως του Θοδωρή Οικονόμου και του Σταύρου Σιόλα. Και όλα αυτά ερμηνευμένα με μια αλήθεια που οδηγεί στην ουσιαστική συγκίνηση.

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Πληροφορίες

Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)

Τηλέφωνο: 2310 230013

Παραστάσεις: 20 Απριλίου

Ημέρες & ώρες : Σάββατο στις 21:30

Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος, 10€ προπώληση

Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Αυλαία και viva.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα