Το πάρτι των ΠΑΟΚτσήδων στους δρόμους της Βουδαπέστης- Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα με τα εισιτήρια (VIDEO)

Από νωρίς σήμερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν το δικό τους ασπρόμαυρο πάρτι στους δρόμους της Βουδαπέστης τραγουδώντας συνθήματα.

Αρκετός κόσμος ταξίδεψε στην ουγγρική πρωτεύουσα δίχως να έχει εισιτήρια στην κατοχή του, με αποτέλεσμα από το πρωί να υπάρχει ανησυχία στους ιθύνοντες των δύο ομάδων.

Επίσης, υπήρξε κι άλλο πρόβλημα. Αρκετοί φίλοι

του Δικεφάλου είχαν εισιτήρια τα οποία είχαν πάνω τους λανθασμένα στοιχεία. Προκειμένου να αποφευχθεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα στην είσοδο με την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, κατά την είσοδο από τα τουρνικέ στο γήπεδο της Φερεντσβάρος, η ΟΥΕΦΑ και η Βίντι ενέκρινε και επέτρεψε το μεσημέρι να γίνει η αλλαγή στα στοιχεία των εισιτηρίων.

Ετσι, από τις 16:00 και μετά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν εισιτήρια σε άλλο όνομα κλήθηκαν στο γήπεδο για να αλλάξουν τα στοιχεία και ξεπεράστηκε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Πάντως, υπάρχουν στην ουγγρική πρωτεύουσα αρκετοί Ελληνες που έχουν έρθει χωρίς να έχουν εισιτήριο και σ’ αυτούς δεν επιτράπηκε καν η πρόσβαση κοντά στην Groupama Arena.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την πορεία των ΠΑΟΚτσήδων στη Βουδαπέστη με συνοδεία της Αστυνομίας όταν κατευθύνονταν προς το γήπεδο:

Keywords
Τυχαία Θέματα