Οι μισοί θεατές θέλουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης να έχει μεγαλύτερη διάρκεια

Έρευνα σχετικά με τις εντυπώσεις των θεατών που απήλαυσαν το 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διεξήγαγε η εταιρεία ερευνών και αναλύσεων ierax analytix.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και συμπεράσματα της έρευνας, το 60% των θεατών του 60ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δήλωσε πως έχουν επηρεαστεί πολύ στον τρόπο που βλέπουν ταινίες από το θεσμό. Μάλιστα το ποσοστό ξεπερνάει το 70% στους θεατές άνω των 40 ετών.

Οι θεατές στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

είδαν κατά μέσο όρο 4 ταινίες, γεγονός που δείχνει την επιτυχία και δίψα που έχουν οι Θεσσαλονικείς -και όχι μόνο- για τον θεσμό.

Μάλιστα οι μισοί περίπου θεατές θα ήθελαν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης να έχει μεγαλύτερη διάρκεια!

Όσον αφορά το πώς βαθμολογούν κάποιες παραμέτρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τη θετικότερη βαθμολογία παίρνει το προσωπικό και οι εθελοντές, τα άτομα που δουλεύουν ασταμάτητα για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων θεατών.

Τέλος, 9 στους 10 θεατές έχουν παρακολουθήσει και στο παρελθόν κάποια ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που αποκαλύπτει μια σταθερή σχέση με τον θεσμό αυτά τα χρόνια.

Η ανεξάρτητη έρευνα διενεργήθηκε αποκλειστικά από την ierax analytix -χωρίς τη γνώση ή συμμετοχή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης- από τις 8 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Συνολικά πήραν μέρος 670 άτομα που παρακολούθησαν τουλάχιστον μια ταινία. Η συλλογή των δεδομένων έγινε διαδικτυακά.

Keywords
Τυχαία Θέματα