Οι άντρες με αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρουν τους καλύτερους οργασμούς

Λένε -κοινότοπα- για τους άντρες ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ε λοιπόν, η αντίστοιχη ρήση για τις γυναίκες θα ήταν ότι ο έρωτας περνάει από την καλοσύνη, το χιούμορ και την... ωραία μυρωδιά.

Σε έρευνα που δημοσιεύει ο Independent, που έγινε σε πάνω από 100 μόνες γυναίκες και βασίστηκε στις σεξουαλικές εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν, διαπιστώθηκε ποιο είδος αντρών τους χάριζε τους καλύτερους οργασμούς.

Μάλιστα, πρόκειται για έναν τομέα που δεν έχει μελετηθεί επαρκώς. Όπως τονίζουν, ο ανδρικός οργασμός συνδέεται άμεσα με την αναπαραγωγική διαδικασία, ενώ ο γυναικείος δεν συνδέεται άμεσα με την αναπαραγωγή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα της έρευνας, τα βασικά χαρακτηριστικά που είχαν οι άντρες που τους πρόσφεραν μαγικές στιγμές στο κρεβάτι, ήταν:

- γοητεία
- χιούμορ
- φαντασία
- συναισθηματική ζεστασιά
- πίστη
- όμορφη μυρωδιά
- τους ενδιέφερε η ικανοποίηση της συντρόφου τους
- ικανότητες στο σεξ

Είπαν επίσης ότι ήταν εκείνοι που ήταν ανοιχτοί στην εξερεύνηση νέων σεξουαλικών στάσεων, ενώ αφιέρωναν σημαντικό χρόνο στα προκαταρκτικά.

Η έρευνα αναφέρει ότι τα βασικά χαρακτηριστικά για πολλούς γυναικείους οργασμούς είναι το χιούμορ, η φαντασία, η ζεστασιά, η αίσθηση ότι είναι πιστός και η όμορφη μυρωδιά, ενώ οι άντρες που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά συνήθως καταβάλλουν μεγαλύτερες προσπάθειες για να έρθει σε οργασμό η σύντροφός τους.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα