Οι αναρτήσεις Γ. Σαββίδη για Ζαμπά και Βέρνμπλουμ και η αφιέρωση του Λημνιού (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Το δικό του μήνυμα στους εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρχικά δημοσίευσε φωτογραφία του Βραζιλιάνου εξτρέμ, σημειώνοντας ότι είναι περήφανος που έχει παίκτες

σαν τον Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης, ανάρτησε φωτογραφία του Πόντους Βέρνμπουλ, σχολιάζοντας για τον Σουηδό μέσο του Δικεφάλου: «Καθαρή τρέλα».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λημνιού

Ο Δημήτρης Λημνιός στην χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, χρειάστηκε μόλις 24 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο για να χριστεί σκόρερ, πανηγυρίζοντας το γκολ του με μια ξεχωριστή αφιέρωση.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στον πανηγυρισμό του, έστρεψε τα χέρια προς την κερκίδα των επισήμων, αφιερώνοντας το γκολ στους γονείς του, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του γιου τους.

«Στους γονείς του αφιέρωσε το τέρμα του κόντρα στον Παναθηναϊκό o Δημήτρης Λημνιός», αναφέρει το σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter, που συνοδεύεται από τον πανηγυρισμό του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Δείτε παρακάτω το video:

Keywords
Τυχαία Θέματα