ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League, που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Γεντί Κουλέ.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης,

Κοροβέσης, Ναμπί, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Λημνιός, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

Ο τεχνικός των Κρητικών, θα παρατάξει τον ΟΦΗ, με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τον Μπράουν στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κοροβέση στα αριστερά, με τους Μαρινάκη-Γιαννούλη να συνθέτουν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Χουάν Νέιρα θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ για τον ΟΦΗ, με τον Αντίλ Ναμπί σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Τσιλιανίδη-Σεμέδο στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Φιγκεϊρέδο θα είναι η αιχμή του δόρατος για τους Κρητικούς.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε τελικά φανέλα βασικού στον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος ήταν αμφίβολος λόγω ίωσης.

Ο Πολωνός στράικερ ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση και γι΄αυτόν τον λόγο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Λάζαρος Λάμπρου προκειμένου να υπάρχουν επιλογές στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα. Μάλιστα, θα ξεκινήσει και βασικός στην κορυφή της επίθεσης...

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μάτος από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μίσιτς - Αουγκούστο και μπροστά τους στις πτέρυγες οι Ελ Καντουρί και Λημνιός, με τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα