Ο Πετρετζίκης φτιάχνει τυροκαυτερή, τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα στο NBC (ΦΩΤΟ)

Ένα σύντομο γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα θέλησε να κάνει η ταξιδιωτική εκπομπή Voyager, με παρουσιαστή τον Τζος Γκαρσία, η οποία προβάλλεται από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και επέλεγε τον Άκη Πετρετζίκη, προκειμένου να δείξει στο βρετανικό κοινό τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας.

Ο Έλληνας masterchef περιγράφει τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ταξιδευτή και την εμπειρία του από τα γυρίσματα του επεισοδίου, που θα παρουσιάσει τις ομορφιές της Ελλάδας, στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Όπως γράφει, αν και επιθυμία της παραγωγής της εκπομπής ήταν να μαγειρέψει μουσακά, αυτό δεν θα ήταν εφικτό να γίνει μέσα σε 15 λεπτά, που του έδιναν ως χρόνο.

«Τελικά, συμφωνήσαμε να τους κάνω μια ωραία χωριάτικη και 3 "αλοιφές" (τυροκαυτερή, τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα)», γράφει ο Άκης Πετρετζίκης. Τα γυρίσματα έγιναν σε μία φάρμα λίγο έξω από την Αθήνα.

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να δω πώς δουλεύει ένα ξένο συνεργείο, τι μηχανήματα έχει, πόσο προσωπικό κλπ. Με ενδιαφέρουν όλα αυτά για τις δικές μου εκπομπές άλλωστε. Έχω να πω ότι ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία», σημείωσε ο chef.

Keywords
Τυχαία Θέματα