Ο Παύλος Σταματόπουλος πήρε θέση για τα σχόλια της Χρηστίδου για τη Χατζηβασιλείου (VIDEO)

Ο Παύλος Σταματόπουλος, μέσα από το “Μεσημέρι Yes”, πήρε θέση για τα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Alpha.

“Θα ήθελα να πω κάτι σε σχέση με το σχόλιο της Σίσσυς. Θέλω να πω, και αυτό αφορά κι εμένα και το Έλα Χαμογέλα και νομίζω και αυτή την εκπομπή που είμαστε εδώ, σαν στυλ εκπομπής εμείς αυτό που κάνουμε

είναι να λέμε την άποψή μας χωρίς φασαρία. Αυτή είναι η διαδικασία. Το ότι έχει κάποιος άποψη δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει σώνει και ντε φασαρία. Θεωρώ ότι η άποψή μας σε σχέση με αυτό που είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν αυτή. Νομίζω ότι και ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την άποψή του”.

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τη σειρά της, είπε: “Κι εμείς εδώ είπαμε ότι έχουμε καταλάβει απόλυτα την πικρία της Βίκυς και έχουμε και πολύ καλή σχέση με την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αλλά θεωρούμε ότι αυτό το πράγμα έχει πάρει μία έκταση και παίρνει μια συνέχεια τώρα που δεν ωφελεί κανέναν. Δεν αφορά τον κόσμο οι μετρήσεις και τι θέση έχει ένα κανάλι. Θεωρώ ότι όσο περισσότερο υποστηρίζεις το δίκιο σου, τόσο περισσότερο αρχίζεις και το χάνεις από ένα σημείο και μετά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα