Ο Ντόναλντ Τραμπ ξυλοκοπεί το CNN (VIDEO)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με τη νέα ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να...γρονθοκοπεί το CNN, στο ρινγκ ενός αγώνα κατς.

Πρόκειται για ένα παλιότερο, πραγματικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο που είχε γυριστεί το 2007 όπου «ξυλοκοπούσε» τον Βινς Μακμάν, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της επιχείρησης επαγγελματικής πάλης World Wrestling

Entertainment

Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλυψε το πρόσωπο του Μακμάν με το... λογότυπο του CNN, θέλοντας να στείλει το δικό του επιθετικό μήνυμα.

CNN: Εξευτελίζει το αξίωμά του

Η αντίδραση του CNN ήταν άμεση. Όπως τόνισε ένας εκπρόσωπος του καναλιού: «Είναι μια θλιβερή μέρα όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προτρέπει σε βία ενάντια στους ρεπόρτερ. Προφανώς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος δεν ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές. Αντί να ετοιμάζεται στο ταξίδι του στο εξωτερικό, την πρώτη του συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τα προβλήματα με τη Βόρεια Κορέα και το νομοσχέδιο για την υγεία, επιδεικνύει εφηβική συμπεριφορά που ευτελίζει το αξίωμά του. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειάς μας. Ώρα να αρχίσει κι αυτός να κάνει τη δική του».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα