Ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά περιμένουμε για σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Στην Κασσάνδρα, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις

απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στη Σιθωνία, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα