Ο Γιάννης Δρυμωνάκος για kite surf στην Καραϊβική! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Λάτρης του SUP αλλά και των extreme sports είναι o πρωταθλητής κολύμβησης και πρώην παίκτης του «Survivor 2» Γιάννης Δρυμωνάκος.

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωησης, επισκέφτηκε την Καραϊβική για να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ μετά την κολύμβηση, το kite surf. Συμμετέχοντας σε ένα ελίτ προπονητικό camp θαλάσσιων σπορ με τους καλύτερους kite surfers στον κόσμο, απόλαυσε τις ιδανικές συνθήκες για το συγκεκριμένο

άθλημα στον παραδεισένιο αυτό προορισμό.

«Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ ότι έχει να κάνει με την θάλασσα και μετά με το κολύμπι. Το Kite είναι το αγαπημένο μου άθλημα. Ήμουν στο νερό πάνω από 8 ώρες την ημέρα. Φοβερός καιρός και αέρας ιδανικός για να κάνουμε προπόνηση. Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή προπονούμαι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Masters που θα γίνει τον Σεπτέμβριο και στόχος μου είναι μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η τροπική βλάστηση και τα νερά του θύμισαν έντονα τον Άγιο Δομίνικο, όπου πέρασε δύο μήνες ως παίκτης του Survivor.

«Σίγουρα το Survivor μου άλλαξε τη ζωή, ήταν μια μοναδική εμπειρία που βεβαίως και θα ήθελα να ξαναζήσω, Δοκιμάζεσαι καθημερινά λόγω των συνθηκών διαβίωσης και αυτό στον καθέναν βγαίνει διαφορετικά. Εγώ ήμουν αποφασισμένος να ζήσω στο έπακρο την εμπειρία, με μάγεψε η φύση που ήταν μοναδική, αλλά κρατάω στο μυαλό μου και αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί με τους συμπαίκτες μου. Γενικά ως αθλητής έχω μάθει στην πειθαρχία και την υπομονή και επιμονή για την κατάκτηση των στόχων, οπότε νομίζω ότι αυτά ήταν σημαντικά εφόδια που με βοήθησαν στο παιχνίδι. Μου έλειψαν πάρα πολύ η Ελλάδα, οι δικοί μου άνθρωποι, οι αθλητή που προπονώ και γενικά από τότε που έχω γυρίσει έχω εισπράξει τρομερή αγάπη από τον κόσμο και τους ευχαριστώ όλους πολύ γι' αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Keywords
Τυχαία Θέματα