Ο Γ. Σαρίδης παίρνει θέση για τα προβλήματα της εφημερίδας "Μακεδονία"

Στο πλευρό των εργαζομένων της εφημερίδας «Μακεδονία» δηλώνει ότι βρίσκεται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Γιάννης Σαρίδης.

Με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Σαρίδης τονίζει τον σπουδαίο ρόλο που κατέχει από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η ιστορική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης και

προσθέτει ότι θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας που στοχεύει στην επανέκδοση του εντύπου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Σαρίδη:

«Η «Μακεδονία», η ιστορική εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος, σχοινοβατεί, για άλλη μια φορά, επικίνδυνα.
Μετά τη διακοπή λειτουργίας της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», η «Μακεδονία» υφίσταται τη δυσκολότερη δοκιμασία στην υπεραιωνόβια ζωή της.
Πρωτοπόρος εφημερίδα, για 100 και πλέον χρόνια, καθόρισε τη θεματολογία της Θεσσαλονίκης, πριν ακόμη την απελευθέρωσή της, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Η ταύτισή της με το παρελθόν και την εξέλιξη της πόλης, η δυσκολία που βιώνουν οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, μαζί με τις οικογένειες τους, αλλά και το πλήγμα στην ενημέρωση και πολύ περισσότερο στην ερευνητική δημοσιογραφία, κάνουν επιτακτική την ανάγκη να κρατηθεί η εφημερίδα «ζωντανή».
Ως βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, αλλά κυρίως ως αναγνώστης της "Μακεδονίας" δηλώνω αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την συνέχιση της κυκλοφορίας της».

Keywords
Τυχαία Θέματα