Ο εμπνευστής των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία καλεί τον ελληνικό λαό σε γενική απεργία

Ο πρωτεργάτης των Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία καλεί τον ελληνικό λαό σε απεργία διαρκείας προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση. Ο κ. Όθων Ιακωβίδης, ήταν ο άνθρωπος που είχε την ιδέα της διοργάνωσης του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Αν δεν είχε πάρει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και αν δεν είχε γράψει το πρώτο κείμενο - μανιφέστο δεν ξέρουμε αν θα είχαν βγει στο δρόμο δύο εκατομμύρια

Ελλήνων για να διαδηλώσουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Ιακωβίδης αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα προκειμένου να επιτευχθεί η μη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας από την Ελληνική Κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό θα συμβεί μόνο με την πτώση της Κυβέρνησης. Για να πέσει η Κυβέρνηση θα πρέπει ο ελληνικός λαός να προχωρήσει σε απεργία διαρκείας. Ο κ. Ιακωβίδης εξηγεί ότι θα προηγηθεί μία 48ωρη απεργία στις 26 και 27 Μαρτίου. Η εξαγγελία της 48ωρης απεργίας θα γίνει στις 18 Μαρτίου μέσω συνέντευξης τύπου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Κίνησης Θερμαϊκός με επικεφαλής τον κ. Όθωνα Ιακωβίδη:

"Τα μεγαλειώδη Συλλαλητήρια που δημιουργήσατε με την παρουσία σας, τελείωσαν. Ο ρόλος τους, ολοκληρώθηκε με τη μετατροπή τους σε Λαϊκές Εθνοσυνελεύσεις που έλαβαν αποφάσεις, αποτυπωμένες σε δύο πανομοιότυπα Ψηφίσματα, που δόθηκαν και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να μη μπορεί το καθεστώς να πεί ότι δεν γνωρίζει τις αποφάσεις του Λαού.

Το πολιτικό καθεστώς, επιδεικτικά κηλιδώνει, απαξιώνει, υβρίζει και δηλώνει πως δεν λαμβάνει υπ’ όψη του τη βούληση του Λαού, που εκφράστηκε καθαρά, μέσα από τα επικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Αυτή την τακτική του καθεστώτος, να αγνοεί τη λαϊκή βούληση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, για δύο λόγους:

ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΜΕΝΗ.

ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΈΝΕΙ, για να γλυτώσουμε τη Μακεδονία μας από το ξεπούλημα τής ταυτότητας της, και τη Δημοκρατία από τον ευτελισμό και την πλήρη απαξίωση της, είναι η αφαίρεση από τη Βουλή των άβουλων, της δυνατότητας να υπογράψει, πριν υπογράψει και αυτό το ξεπούλημα.

Αυτό, δεν γίνεται ούτε με συλλαλητήρια, ούτε με πορείες, ούτε με συλλογή υπογραφών.

Γίνεται μόνον με έναν τρόπο: Απλό στην εκτέλεση, σοβαρό, δυνατό, ακαταμάχητο: Έναν τρόπο που δεν μπορούν να τον χαλάσουν ούτε τα ΜΑΤ με τους μπαχαλάκηδες τους, ούτε τα καπνογόνα, τα δακρυγόνα και τα λοιπά αέρια τους.

Ο τρόπος αυτός, είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, δηλαδή η γενική νέκρωση κάθε δραστηριότητας στη Χώρα, μέχρι τη διάλυση της Βουλής.

Επειδή η ενέργεια αυτή είναι πολύ σοβαρή, επιβάλλεται σύνεση.

Η εφαρμογή της, λοιπόν, θα περάσει από τρεις φάσεις:

1η ΦΑΣΗ : Διαπίστωση της απαιτούμενης απήχησης αυτής της πρότασης στον Λαό.

2η ΦΑΣΗ: Εξαγγελία ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ 48ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

3η ΦΑΣΗ: Κήρυξη ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οπότε, θα φτάσουμε στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ όταν, αφ’ ενός, θα έχουμε εξασφαλίσει την επιτυχία της και αφ’ ετέρου, εφ’ όσον το καθεστώς συνεχίσει να αρνείται πεισματικά τη λειτουργία του βασικού κανόνα της Δημοκρατίας (το ποιος είναι ο εντολέας και ποιος ο εντολοδόχος) όπως ορίζεται και από το Σύνταγμα.

Με άλλα λόγια, πριν φτάσουμε να εφαρμόσουμε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πρέπει :

1ον) να διαπιστώσουμε ότι θα έχει απήχηση και μεγάλη συμμετοχή του λαού.
• Στο διάστημα αυτό, από σήμερα μέχρι και την 18η Μαρτίου 2018, όσο θα καταγράφουμε την απήχηση αυτή, θα δώσουμε στο καθεστώς (Βουλή και κυβέρνηση) μία τελευταία ευκαιρία, να αναλογιστεί ότι είναι εντολοδόχος του εντολέα του, τού κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και να αποσύρει τις, απαράδεκτες από τον Λαό, προτάσεις του, από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

• Ήδη, η εξώδικος επιστολή που έχουν στείλει στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών οι παμμακεδονικές ενώσεις, την 26η Φεβρ., κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.

2ον) Αφού διαπιστώσουμε ότι
• αυτή η πρόταση (για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ) έχει απήχηση και μεγάλη συμμετοχή του λαού (και εφ’ όσον το καθεστώς δεν θα έχει αποδεχθεί την εντολή τού εντολέα του, κυρίαρχου Λαού, θα αναγκαστούμε να κάνουμε χρήση του άρθρου 120 Σ* και (την 18η Μαρτίου) να προβούμε, μέσα από μία Συνέντευξη Τύπου, στην εξαγγελία μίας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ 48ωρης Γενικής Απεργίας (για 26 & 27 Μαρτίου ;;;) .

3ον) Μετά την 48ωρη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ,
• θα δώσουμε στο καθεστώς διορία 8 ημερών για το πάγωμα των διαπραγματεύσεων του “Σκοπιανού”, η την εξαγγελία διενέργειας Δημοψηφίσματος ΜΕ ΚΑΘΑΡΌ ΕΡΏΤΗΜΑ: “Συμφωνείτε να δοθεί το όνομα Μακεδονία, σκέτο ή με επιθετικό προσδιορισμό, στην Ελληνική ή άλλη γλώσσα, στην FYROM; ΝΑΙ – ΟΧΙ.

• Αν το καθεστώς αφήσει αναπάντητη την απαίτηση τού (κατά το Σύνταγμα) κυρίαρχου Λαού και εντολέα του, θα ορίσουμε την ημέρα έναρξης της Γενικής Απεργίας Διαρκείας, μέχρι τη διάλυση της Βουλής.

Δεν θα τους περάσει !!!

Ήρθε η ώρα να πάρει ο Λαός τα πράγματα στα χέρια του.

Για να το κάνει αυτό, πρέπει να δείξει ότι κινείται συντεταγμένα και δεν είναι “ετερόκλητος όχλος”, όπως τον απεκάλεσε ο Τσίπρας, θεωρώντας τον Ελληνικό Λαό, “ρεμπέτ ασκέρ”.

Ο κυρίαρχος Λαός, έξω από κόμματα και αριστεροδέξιες ιδεοληψίες, με την παρουσία του στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, όρθωσε το ανάστημα του και έδειξε ότι είναι ακοίμητος φρουρός, τόσο τής Μακεδονίας, όσο και της Δημοκρατίας.

Τώρα, πρέπει να δείξει πως δεν είναι μόνο για συλλαλητήρια, αλλά είναι έτοιμος και για δράσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Προχωρούμε, λοιπόν, στην επόμενη πράξη:
Από σήμερα, μέχρι και την 18η Μαρτίου, σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε καφενείο, λεωφορείο και σπίτι, μαζευόμαστε, συζητάμε ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την αποδοχή για τη συμμετοχή μας στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που αποτελεί τη νέα φάση του αγώνα για τη σωτηρία της Μακεδονικής μας ταυτότητας και της Δημοκρατίας μας.

Η επιτυχία αυτής, της 1ης φάσης του αγώνα, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε: Τη μη υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας που έχει ετοιμάσει το καθεστώς.

Για τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, αλλά και την καλύτερη οργάνωση της, επικοινωνήστε με τον “ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ” ([email protected] και δηλώστε την αποδοχή σας για την πρόταση μας αυτή.
• (Αυτό είναι απαραίτητο, διότι αν δεν έχουμε αποδείξεις ευρύτατης αποδοχής της, ίσης και μεγαλύτερης των συλλαλητηρίων) δεν θα προχωρήσουμε στην επόμενη Β’ φάση (της εξαγγελίας 48ωρης Προειδοποιητικής).

Υ/Γ: Όλη η παραπάνω κινητοποίηση θα τεθεί σε εφαρμογή και σε περίπτωση που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Ελλάδα απολέσει μία σπιθαμή Ελληνικής Γης, από τον Τουρκικό μεγαλοϊδεατισμό που, τελευταίως, “δείχνει τα δόντια του”.
Αλλοίμονο στο καθεστώς, αν αποδειχθεί πως οι τεράστιες και συνεχείς θυσίες της Ελληνικής κοινωνίας για την ύπαρξη αξιόμαχης Εθνική Άμυνας και αποτελεσματικής διπλωματίας, αποδειχθούν “μια τρύπα στο νερό”…..

Κοινοποιείστε όσο δυνατότερα μπορείτε.

• * Άρθρο 120.4 του Συντάγματος: “H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»."

Keywords
Τυχαία Θέματα