Ο Δημήτρης Νικολούδης σε μία live εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη

Αγαπά τα στέκια που φιλοξενούν την ειλικρινή αύρα της μουσικής και κάπως έτσι θα μας μυήσει σε όσα πολύ αγαπά. Ο Δημήτρης Νικολούδης καταφθάνει στην Ζώγια σε μια live εμφάνιση υπό τον τίτλο «Αυτά που πολύ αγαπώ», το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 22.00.

Η βραδιά θα περιέχει τραγούδια από τη δισκογρφία του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ θα ακουστούν και πολλά τραγούδια άλλων δημιουργών που ο ίδιος έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή η μουσική

παράσταση θα ειναι μια αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία του, στα στέκια που τον φιλοξένησαν και υπήρξαν σημαντικά, αλλά και μια μνεία στις συνεργασίες του, που χάραξαν σημάδι πάνω του.

Φιλική συμμετοχή: Κώστας Θωμαϊδης

Βιογραφικό Σημείωμα Δημήτρη Νικολούδη

Ο Δημήτρης Νικολούδης γεννήθηκε στα Βασιλικά της Θεσσαλονίκης. Μεγάλωσε με δημοτικά νανουρίσματα της γιαγιάς του και τις λαϊκές γιορτές με τα πανηγύρια, ακούγοντας τους δύο μοναδικούς μουσικούς των Βασιλικών να παίζουν κλαρίνο και λαούτο. Μέσα από αυτά τα βιώματα λοιπόν, γεννήθηκε μέσα του μια απέραντη αγάπη για το Δημοτικό τραγούδι. Το 1994 κυκλοφορεί η πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Το Αιώνιο Παράπονο”, σε μουσική και στίχους του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου. To 1998 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά “Με τέχνη και με πάθος” με τραγούδια του Ντίνου Χριστιανόπουλου και του Σταύρου Κουγιουμτζή. Από το 1994 έως το 2000 υπήρξε βασικός ερμηνευτής της ορχήστρας της ΕΡΤ-3 με την οποία ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχε σε συναυλίες του Μίκη Θεοδωράκη το 1995, τραγούδησε με την Ορχήστρα των Χρωμάτων στο πλευρό της Μαρίας Φαραντούρη στο Ηρώδειο το 2001 κ.α. Τον Οκτώβριο του 2004, τραγούδησε μαζί με τον Μανώλη Μητσιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο αφιέρωμα με τίτλο “Το νόμπελ στο Ελληνικό Τραγούδι”. Το 2000 εμφανίζεται στην τηλεόραση της ΕΤ-3 με την εκπομπή «Στίχοι…μετά μουσικής», ενώ σήμερα είναι μόνιμος συνεργάτης του πολιτιστικού ραδιοφώνου της ΕΤ3, του 9,58. Από το 2001 ο Δημήτρης Νικολούδης έχει επιλέξει το δύσκολο δρόμο των προσωπικών παραγωγών με θέματα και υλικό που ο ίδιος επιλέγει και επιμελείται. Η καλλιτεχνική του δραστηριότητα συνεχίζεται αμείωτα με τις δεκάδες συναυλίες που δίνει κάθε χρόνο, μέσω των οποίων έρχεται σε επαφή με το κοινό του σε όλη την Ελλάδα.

Ιnfo

Δημήτρης Νικολούδης Live / Φιλική συμμετοχή: Κώστας Θωμαϊδης

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια

Αλ.Σβώλου 54

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό / 9 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459

Keywords
Τυχαία Θέματα