Ο Χάρης Χριστόπουλος απολογήθηκε δημόσια στη Γωγώ Γαρυφάλλου

«Τώρα, είδες που τρώει, έχει γίνει… χοντρουλίνι τώρα, όχι Γωγουλίνι», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος πριν από μερικές μέρες για τη Γωγώ Γαρυφάλλου στον αέρα του Happy Day. Η ατάκα του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και η ίδια η Γωγώ ξέσπασε στην εκπομπή Μεσημέρι YES.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Χάρης Χριστόπουλος απολογήθηκε μέσα από την εκπομπή, αναφέροντας τα εξής: «Έκανα ένα αστείο πριν από λίγες μέρες για το αγαπημένο μας Γωγουλίνι, την κ. Γωγώ Γαρυφάλλου.

Είπα «χοντρουλίνι» χάριν αστεϊσμού, αυτό που με φωνάζει η γυναίκα μου εμένα επειδή έχω παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί θεώρησα ότι ήταν πολύ μικρό. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα έλεγα κάτι για μια γυναίκα είμαι εγώ. Λατρεύω τις γυναίκες, τις αγαπάω, είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Θέλω να ευχηθώ στο αγαπημένο μας Γωγουλίνι με το καλό και κάθε καλό και ευτυχία! Συγγνώμη γι’ αυτό που είπα, δεν το εννοούσα».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είχε απαντήσει στο σχόλιο, λέγοντας τα εξής: «Με αποκάλεσε “χοντρουλίνι”, εγώ το θεωρώ ντροπή… Όταν μια γυναίκα διανύει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, που δεν είναι άλλη από το να περιμένει το παιδάκι της, να την αποκαλείς “χοντρουλίνι”. Δεν είναι κιλά που τα πήρα από φαγητό, είναι της μπεμπούλας μου. Θεωρώ ότι πρέπει να μου πει ένα συγγνώμη γιατί το χιούμορ του ήταν κρύο. Κι εγώ αυτό που έγραψα ήταν ότι… κύριε Χριστόπουλε σας ενημερώνω ότι μία γυναίκα πέντε μηνών έγκυος δεν την αποκαλείς “χοντρουλίνι”… Ντροπή σου, για κανένα Game of Love είσαι. Άνθρωποι που βγαίνουν στα πάνελ ας προσέχουν πώς μιλάνε όταν πρόκειται για μία εγκυμοσύνη, για μια μελλοντική μανούλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα