Ο Αστέρας Τρίπολης με τα... μάτια του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα στις 18:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League 1, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να παρουσιάζει το αγωνιστικό προφίλ των Αρκάδων.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Αστέρα Τρίπολης πριν τη μάχη της Τούμπας,

από τη στήλη του paokfc.gr, Rival Analysis.

Η περσινή κακή πορεία στο πρωτάθλημα έφερε την ανάγκη αλλαγών. Το πλάνο στήθηκε πάνω λογική… Ιβηρικής. Ήταν άκρως φιλόδοξο, αλλά περιελάμβανε και μεγάλο ρίσκο. Και εν τέλει από τον πρώτο κιόλας γύρω του πρωταθλήματος απέτυχε και εγκαταλείφθηκε.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ, ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός, δεν κατάφερε να σηκώσει το βάρος του πρώτου του επαγγελματικού project, η ομάδα δεν πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε, η εικόνα της στο γήπεδο δεν ήταν καλή κι έτσι ο 34χρονος Ισπανός αποτέλεσε παρελθόν στις αρχές του Δεκέμβρη.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν να στραφούν σε μία πιο έμπειρη και δοκιμασμένη λύση. Εκλεκτός για την αναμόρφωση και ουσιαστικά την σωτηρία της χρονιάς ήταν ο Μίλαν Ράσταβτς. Ο Σέρβος τεχνικός έγινε κάτοικος Αρκαδίας, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στην Ξάνθη αποδέχθηκε την πρόκληση και άρχισε να παράγει έργο από το ξεκίνημα.

Ο Αστέρας βρίσκεται σε καλή κατάσταση την τελευταία περίοδο, έχει βελτιωθεί σαφώς αγωνιστικά, αποκτά σταδιακά την ταυτότητα του νέου της προπονητή και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η απαιτούμενη σταθερότητα, ώστε να αρχίσει να σκαρφαλώνει και στη βαθμολογία.

Το ρόστερ βρίθει ποιότητας. Οι Χερόνιμο Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντεζ και Λουίς Φερνάντεθ ξεχωρίζουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τον πρώτο να ηγείται στο σκοράρισμα με οκτώ γκολ, ενώ οι Άντριαν Ριέρα και Ενέκο Καπίγια είναι οι κορυφαίο δημιουργοί με τέσσερις και τρεις ασίστ αντίστοιχα.

Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς μετρώντας πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και 10 ήττες, έχοντας βρει δίχτυα 24 φορές, ενώ έχει δεχθεί 27 τέρματα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στην αναμέτρηση της Τούμπας στον Καπίγια, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στις αρχές του χρόνου, αλλά και στους Μπαράλες και Μουνάφο που αντιμετώπισαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ,asteras tripolis, paok