Ο άνθρωπος που συμβούλεψε τον Πασχαλάκη για να αποκρούσει το πέναλτι (ΦΩΤΟ)

Στις ποδοσφαιρικές ομάδες υπάρχουν αρκετοί "αφανείς ήρωες", που δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο όπως οι παίκτες και οι προπονητές, όμως πολλές φορές η συμβολή τους στα αποτελέσματα είναι καθοριστική.

Κάτι τέτοιο είδαμε να συμβαίνει και στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας. Όταν η ρωσική ομάδα κέρδισε το πέναλτι (το οποίο ήταν αρκετά αυστηρό) και ο Πρόμες ανέλαβε την εκτέλεση, στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αντέδρασαν άμεσα, προφανώς γνωρίζοντας ποια

γωνία συνηθίζει να επιλέγει ο Ολλανδός επιθετικός στις εκτελέσεις του.

Ο φροντιστής της ομάδας, λοιπόν, Σάκης Καπούλας, έτρεξε με ένα ανεπανάλληπτο σπριντ από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη για να προλάβει να συμβουλέψει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Φάνηκε να του λέει κάτι στο αυτί πριν εκτελεστεί το πέναλτι και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ νίκησε τον Πρόμες με μία εντυπωσιακή επέμβαση και με τη βοήθεια του δοκαριού στη συνέχεια.

Ο Σάκης Καπούλας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Καπούλας έχει το πόστο του φυσιοθεραπευτή στον ΠΑΟΚ από το 2007. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως... "πιστός στρατιώτης" του Δικεφάλου, έχοντας ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές με τους "ασπρόμαυρους". Ωστόσο, η χθεσινή προφανώς θα του μείνει αξέχαστη.

Βέβαια, για την απόκρουση του Πασχαλάκη δικαιούται... credit και ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκιαθίτης. Πιθανώς να ήταν και εκείνος που είχε μελετήσει τις εκτελέσεις πέναλτι του Πρόμες με αποτέλεσμα να δώσει την σχετική συμβουλή προς τον Σάκη Καπούλα που έτρεξε να του την μεταφέρει. Άλλωστε, ο Έλληνας γκολκίπερ τον αγκάλιασε μετά το ματς (όπως συνηθίζει μετά από κάθε αγώνα) ενώ η σχέση μεταξύ τους είναι άψογη.

Ο Γιώργος Σκιαθίτης

Για το συγκεκριμένο γεγονός ρωτήθηκε και απάντησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας:

"Σας έχω πει ότι υπάρχουν δίπλα μου άνθρωποι που δουλεύουν πάρα πολύ, το τεχνικό επιτελείο δίνει τις σωστές συμβουλές και αυτό έγινε και σήμερα με τον Πασχαλάκη, που πρέπει να πω ότι σήμερα ήταν φανταστικός".

Ο Πασχαλάκης από την πλευρά του δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι σχετικά με τη φάση και αρκέστηκε να σχολιάσει πως:

"Συζητήσαμε κάποια πράγματα κατ ιδίαν και καλό είναι να μην αναφερθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα