Ο Monsieur Zeraw δέχεται ακόμα και σήμερα ρατσιστικά σχόλια και συμπεριφορές

Ο αυτοδίδακτος συνθέτης της hip hop, Monsieur Zeraw, έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί στη χώρα μας. Αντιμετωπίζει ακόμα τέτοια σχόλια; Πώς αντιδρά; Ο Monsieur Zeraw που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Vegas, εξομολογείται στην Epsresso και τον Βαγγέλη Κάραλη.

«Δυστυχώς ως χώρα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας όσον αφορά στο θέμα του ρατσισμού. Ναι, ακόμα μέχρι σήμερα δέχομαι ρατσιστικά σχόλια και συμπεριφορές, χωρίς αυτό να σημαίνει

ότι η Ελλάδα είναι ρατσιστική χώρα στο σύνολό της.

Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν διακατέχεται από ρατσισμό, αλλά αγνοεί τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονται άνθρωποι διαφορετικής καταγωγής, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού ή και ΑμεΑ. Με τους ρατσιστές δεν κακιώνω, τους λυπάμαι γιατί είναι αποτέλεσμα της ημιμάθειας, της έλλειψης ενημέρωσης και κοινωνικής παιδείας που οι εκάστοτε κυβερνήσεις συντηρούν προς ιδίον όφελος. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι χαρά μου να συμμετέχω σε προσπάθειες οργανώσεων προς ενημέρωση του κόσμου για το θέμα αυτό, καθώς πιστεύω πως η ενημέρωση και η αποδοχή της ύπαρξης του φαινομένου αποτελεί και την αρχή της λύσης του προβλήματος», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Monsieur Zeraw.

Keywords
Τυχαία Θέματα