Νύμφη: Η μπύρα της Θεσσαλονίκης που κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών της 84ης ΔΕΘ

Η Θεσσαλονίκη πλέον έχει τη δική της μπύρα. H μπύρα Νύμφη τείνει να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Θεσσαλονικέων καθώς κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη γουλιά. Τα μοναδικά της αρώματα και η ξεχωριστή συσκευασία της κλέβουν την καρδιά όσων τη δοκιμάζουν για πρώτη φορά.

Την γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι στο μεγάλο party του Street Outdoors

στο λιμάνι της πόλης και την ξανασυναντήσαμε στη φετινή ΔΕΘ, όπου το περίπτερο της ήταν ένα από τα hot spot της Έκθεσης.

Το άρωμα και η ήπια πικράδα της ενθουσίασε τους χιλιάδες επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ. Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το stand της Νύμφης και ενημερώθηκαν για τα χαρακτηριστικά της. Πολιτικά πρόσωπα, αθλητές, γνωστοί επιχειρηματίες και καλλιτέχνες έκαναν μια στάση στο stand της Νύμφης για να γνωρίσουν από κοντά τη νέα μπύρα της Θεσσαλονίκης. Αρκετοί από αυτούς εξέφραζαν τον ενθουσιασμό τους για τη νέα αυτή μπύρα που απ' ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Είναι όντως η μπύρα της Θεσσαλονίκης;

Ναι! Είναι η μπύρα της Θεσσαλονίκης, καθώς παράγεται από 100% μακεδονικό κριθάρι.

Η διαδικασία βυνοποίησης, ζυθοποίησης και εμφιάλωσης γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Νύμφης στη Σίνδο. Ο συνδυασμός των πέντε λυκίσκων που επιλέχθηκαν δημιουργούν μια hoppy lager με πλούσια αρώματα και επίγευση. Πρόκειται για μια hoppy lager με χρυαφένια όψη.

Έχει ανθώδη αρώματα και φρουτώδη γεύση από την πρώτη γουλιά, με μια ήπια πικρή επίγευση που ολοκληρώνει τη γευστική εμπειρία.

Το σήμα κατατεθέν είναι βγαλμένο από την πόλη

Ακόμα και το σήμα κατατεθέν της Νύμφης εμπνεύστηκε και σχεδιάστηκε από ανθρώπους της πόλης.

Αποτυπώνει έναν από τους πιο γνωστούς μύθους της Θεσσαλονίκης, αυτόν της Γοργόνας, της ετεροθαλούς αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Γοργόνα μεταμορφώθηκε όταν από λάθος πέταξε το "αθάνατο νερό" που ο αδελφός της με κόπους και κινδύνους είχε αποκτήσει για να εξασφαλίσει την αθανασία. Από τότε γυρίζει στη θάλασσα ρωτώντας τους ναυτικούς για την τύχη του.

Το σήμα κατατεθέν της μπύρας Νύμφη σχεδιάστηκε από πολυβραβευμένο δημιουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και φέρει τοπικούς συμβολισμούς. Τα μαλλιά της Γοργόνας κυματίζουν μέσα στο νερό δίνοντας φόρμα στην ετικέτα, η οποία με τη σειρά της, με μία εσοχή στο πάνω μέρος, θυμίζει ουρά ψαριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νύμφη, Θεσσαλονίκης, 84ης ΔΕΘ,nymfi, thessalonikis, 84is deth