Νίκος Ταχιάος: Οι εξαρτησιογόνες ουσίες είναι μια διαρκής απειλή

Στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του δήμου Θεσσαλονίκης και των φορέων που ασχολούνται με το πρόβλημα των εξαρτησιογόνων ουσιών, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη θεραπευτική Κοινότητα «Ιθάκη».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, στις παραγωγικές μονάδες και ενημερώθηκε

από το θεραπευτικό προσωπικό και τα μέλη της κοινότητας για τα προγράμματα που λειτουργούν και τις δράσεις που αναλαμβάνουν.

Άκουσε με προσοχή τον Διευθυντή του Οργανισμού ΚΕΘΕΑ Φαίδωνα Καλοτεράκη και εξήρε τη δουλειά που γίνεται στον οργανισμό, όσον αφορά την απεξάρτηση και επανένταξη των πρώην χρηστών στην κοινωνία."Οι εξαρτησιογόνες ουσίες, είναι μια διαρκής απειλή για τους νέους ανθρώπους και ένας πραγματικός εφιάλτης για πολλές οικογένειες που βιώνουν το πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι σημαντικό να δοθεί βαρύτητα στην ενημέρωση και την πρόληψη», επεσήμανε ο κ. Ταχιάος, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα επεκτείνει, αν εκλεγεί δήμαρχος, τη συνεργασία του Δήμου με το φορέα αλλά και με όσους εμπλέκονται στο πρόβλημα των εξαρτήσεων.

Τόνισε επίσης ότι θα προχωρήσει στην ενίσχυση του γραφείου Συντονισμένων Δράσεων για την πρόληψη και τη θεραπεία εξαρτήσεων που λειτουργεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης .Μαζί με τον Νίκο Ταχιάο ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Νέλλη Αηδονά, Άννα Ανδρουλάκη, Ιωάννα Κοσμοπούλου και η υποψήφια στην Α’ Κοινότητα Σμάρω Γιαννακοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα