Νίκος Κουρής: Έχω βοηθήσει στο να νομίζει ο κόσμος ότι είμαι σνομπ (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα ο ηθοποιός Νίκος Κουρής. Αναφερόμενος σε στοιχεία του χαρακτήρα του ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η φύση του είναι πολύ πιο διαφορετική από αυτή που μπορεί να θεωρεί κάποιος, αλλά οι προτεραιότητες που βάζει ως άνθρωπος μπορεί συχνά να δημιουργούν την εντύπωση σε κάποιους πως είναι σνομπ.

«Η φύση μου είναι τελείως άλλη. Μου αρέσει πάρα πολύ η πλάκα. Γενικώς δεν παίρνω τίποτα στα σοβαρά. Είμαι πάρα πολύ είρων. Είμαι εκνευριστικά ειρωνικός πολλές

φορές. Νομίζω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω μια κανονική σχέση με τους ανθρώπους και τη δουλειά. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κυνηγάει μια εικόνα ή πράγματα που δεν έχουν πολύ σημασία. Είμαι κανονικός άνθρωπος με τα καλά μου και τα κακά μου. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω ένα στυλ ή που μου λένε συχνά ότι είμαι σνομπ. Απλά όταν έναν άνθρωπο τον απασχολούν κάποια πράγματα έχει κάποιες προτεραιότητες σε σχέση με το τι ασχολείται και με το τι δεν ασχολείται. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω βοηθήσει σε αυτό, έχω περάσει κι εγώ από φάσεις. Τώρα ας πούμε τα τελευταία χρόνια, έχω ηρεμήσει με κάποια πράγματα, έχω λίγο χαλαρώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα