Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Ο Στίβεν Σιγκάλ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Άλλη μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης έρχεται στο φως, με την Πόρσια ντε Ρόσι να κατηγορεί τον ηθοποιό και παραγωγό, Στίβεν Σιγκάλ, για σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν για μία από τις ταινίες του.

«Η τελευταία μου οντισιόν για μία ταινία του Στίβεν Σιγκάλ έγινε στο γραφείο του. Μου είπε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε χημεία στην ταινία, με έβαλε να καθίσω κάτω κάτω και ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του. Έφυγα γρήγορα και κάλεσα την ατζέντη μου. Ατάραχη, απάντησε, "Ε, δεν ήξερα αν είναι ο τύπος σου», έγραψε η Ρόσι στο Twitter.

Η ηθοποιός Lisa Guerrero είπε πρόσφατα στο Los Angeles Times για μία παρόμοια εμπειρία με τον Σιγκάλ αλλά στη περίπτωσή της η ατζέντης βρισκόταν εκεί και υποδέχτηκε και τις δύο τους στην πόρτα του σπιτιού του φορώντας μόνο μία μεταξωτή ρόμπα. Το 1998, η Jenny McCarthy κατηγόρησε τον Σιγκάλ πως της έλεγε συνεχώς να βγάλει τα ρούχα της κατά τη διάρκεια ενός casting για ταινία.

Παραλληλη, η ηθοποιός Τζουλιάνα Μαργκούλις δήλωσε το Σάββατο ότι ο Σιγκάλ κάποτε την παραπλάνησε σε μία "οντισιόν" στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη. Της είχε πει ότι εκεί θα βρισκόταν και μία γυναίκα ατζέντης του casting που οργάνωσε τη συνάντηση θα βρισκόταν εκεί, ωστόσο εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφήνοντας τη Μαργκούλις μόνη με τον Σιγκάλ. Όπως ανέφερε της έδειξε το μόριό του, αλλά εκείνη κατάφερε να φύγει πριν συμβεί το οτιδήποτε.

Στο παρελθόν, ο Στίβεν Σιγκάλ έχει κατηγορηθεί ξανά για σεξουαλική παρενόχληση από τις ηθοποιούς Lisa Guerrero, το 1996 όταν την είχε καλέσει σε οντισιόν σε ξενοδοχείο ζητώντας της «ιδιωτική πρόβα» και την οποία είχε υποδεχθεί φορώντας μία μεταξωτή ρόμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα