Νέο Volkswagen Golf VIII: Πρώτες φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ

Το ολοκαίνουργιο Golf έχει περάσει τρόπον τινά στο παρασκήνιο, καθώς στην ΙΑΑ 2019, στη Φρανκφούρτη στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Volkswagen θα αποκαλύψει το ιδιαίτερα φιλόδοξό της κόμπακτ ηλεκτρικό χάτσμπακ, το ID.3, εγκαινιάζοντας τη νέα αμιγώς ηλεκτρική

στρατηγική της. Μαζί του όμως στο σταντ της γερμανικής έκθεσης, το Wolfsburg θα παρουσιάζει το εξίσου σημαντικό κόμπακτ χάτσμπακ όγδοης γενιάς, το Golf VIII, όνομα που της παρέχει μισό εκατομμύριο πωλήσεις στην Ευρώπη και ένα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εδώ και αρκετούς μήνες, το νέο Golf φωτογραφίζεται με πολύ ελαφρύ καμουφλάζ, κρύβοντας στρατηγικά σημεία αισθητικού ενδιαφέροντος, αλλά αυτή τη φορά απαθανατίστηκε χωρίς μακιγιάζ. Και είχε καλό λόγο, καθώς η «κατασκοπεία» πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια φωτογραφικής και κινηματογραφικής παραγωγής στη Μαδρίτη για τη δημιουργία υλικού που θα χρησιμοποιηθεί στη διαφημιστική καμπάνια του. Οπότε γνωρίζουμε πλέον πώς θα είναι το Golf VIII. Βέβαια, πολλοί θα πουν «Α! Ένα Golf μία από τα ίδια!».

Προφανώς, η σιλουέτα του νέου 8αριού δεν φέρνει τα πάνω κάτω, παρόλα αυτά παρατηρούμε σημαντικές εξελίξεις. Στο εμπρός μέρος, η μάσκα είναι πιο εκλεπτυσμένη και τα φανάρια προεκτείνονται στα φτερά. Τα δύο σώματα είναι τώρα ευθυγραμμισμένα στο πάνω μέρος τους, γεγονός που ενισχύει την αίσθηση της κλίσης του καπό προς τα εμπρός. Ο προφυλακτήρας φαίνεται να αποτελεί επίσης αντικείμενο προσεκτικής δουλειάς.

Στο πίσω μέρος, τα φώτα σχηματίζουν τώρα ένα ξαπλωμένο «L», όπως στο Tiguan. Η νεύρωση που τα συνδέει περνά από το πάνω μέρος του σήματος. Η θέση για την πινακίδα παραμένει στον προφυλακτήρα, στην ίδια ευθυγράμμιση με τους ανακλαστήρες.

Η καμπίνα δεν αποτέλεσε αντικείμενο της κατασκοπείας, αλλά η Volkswagen είχε δώσει μια γεύση με ένα teaser πριν από λίγες εβδομάδες. Η εσωτερική παρουσίαση θα είναι αναθεωρημένη σε βάθος, με πιο οριζόντιο σχεδιασμό.

Πηγή: Worldscoop

Keywords
Τυχαία Θέματα