ΝΔ: Ο Αριστείδης Φλώρος φυλακίστηκε επί των ημερών μας και αποφυλακίστηκε βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου

Με σκληρή γλώσσα απαντά η Νέα Δημοκρατία στο Μαξίμου και στα όσα υποστηρίζει αναφορικά με τις σχέσεις του ανιψιού και συμβούλου του κ. Μητσοτάκη με τον Αριστείδη Φλώρο.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς, "στην υπόθεση της Εnerga η αλήθεια είναι μία: ο Αριστείδης Φλώρος διώχθηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας με τη συνδρομή και του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ

κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ".

Ακόμη, σημειώνει πως οι ισχυρισμοί του Μαξίμου είναι συκοφαντίες και πως οι "συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη".

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Στην υπόθεση της Εnerga η αλήθεια είναι μία: ο Αριστείδης Φλώρος διώχθηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας με τη συνδρομή και του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Αποφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως αποφυλακίστηκαν και εκατοντάδες άλλοι κακοποιοί και εγκληματίες που κυκλοφορούν σήμερα ανάμεσά μας.

Κατανοούμε την προσπάθεια του Μαξίμου να αποκρύψει αυτήν την αλήθεια μεθοδεύοντας άλλο ένα δημοσίευμα του επαγγελματία λασπολόγου Κώστα Βαξεβάνη. Δεν πείθουν, ωστόσο, κανέναν. Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και ο κ. Τσίπρας στις κάλπες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αριστείδης Φλώρος, Παρασκευόπουλου,aristeidis floros, paraskevopoulou