Ν. Παππάς: Στο θέμα της σημαίας αποτυπώνεται το διαφορετικό πρόταγμα που έχουν οι δύο παρατάξεις

Για το ζήτημα που έχει προκύψει με την επιλογή του σημαιοφόρου μέσω κλήρωσης, τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά αλλά και το νομοσχέδιο που αφορά τις άδειες των καναλιών μίλησε ο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο 105,5, ο κ. Παππάς τόνισε πως «στο θέμα της σημαίας έχουμε αποτύπωση του διαφορετικού προτάγματος που έχουν οι δύο παρατάξεις στην Ελλάδα», σημειώνοντας παράλληλα ότι «ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την ουσία των αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση».

Ο κ. Παππάς σχολιάζει ακόμη τις

εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς τονίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να αναρωτηθεί «αν είναι κεντροαριστερά κάτι το οποίο επιθυμεί να ταυτιστεί με την δεξιά» ενώ στην φιλολογία περί «σοβιετοποίησης» με αφορμή το νομοσχέδιο για την υγεία υποστηρίζει πως η λυσσαλέα αντίδραση υπάρχει γιατί «είχε οικοδομηθεί ένα σύστημα το οποίο σαν τσιμπούρι ρουφούσε στην κυριολεξία το αίμα του δημοσίου».

Σχετικά με τις αντιδράσεις της ΝΔ στο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή λέει ότι «στα ζητήματα των Μέσων Ενημέρωσης η ΝΔ έχει μια κεκτημένη ταχύτητα που δεν της επιτρέπει να παρακολουθεί της εξελίξεις, όπως για παράδειγμα με το ΕΣΡ» το οποίο επαινεί για τις διαδικασίες αδειοδότησης των καναλιών, ενώ σχολιάζοντας την αγωγή του STAR εναντίον του τονίζει χαρακτηριστικά πως «πάλι καλά που δεν μου έκαναν αγωγή γιατί κέρδισε ο ένας παίχτης και όχι ο άλλος». Μιλώντας τέλος για την ΕΡΤ αρκείται να σημειώσει πως «έκλεισε ένας κύκλος, και κατάφερε να σταθεί στα πόδια της».

Keywords
Τυχαία Θέματα