Μουσλίμοβιτς: Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League, εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ο Βόσνιος επιθετικός ο οποίος είναι

από τους λίγους ξένους που αγαπήθηκε και αγάπησε τόσο την ομάδα, τόνισε πως ο Δικέφαλος έχει φτάσει σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά σύνθημα των οπαδών των "ασπρόμαυρων".

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για την ζωή μετά το ποδόσφαιρο: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Είναι πολύ δύσκολο χωρίς το ποδόσφαιρο. Από την άλλη μεριά το θετικό είναι πως έχω χρόνο για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου».

Για τις πιθανότητες συμμετοχής του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε μία καλή ευκαιρία. Ήμασταν άτυχοι γιατί το 2-1 έγινε σε κακή χρονική συγκυρία. Ελπίζω αυτό το γκολ να μην μας κοστίσει. Εύχομαι η ομάδα να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Είδα όλο το πρώτο ματς. Η άμυνα ήταν άτυχη στην φάση του γκολ. Μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός και δημιούργησε ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος που είδα τόσο καλό ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πηγαίνει σε κάθε γήπεδο για να κερδίζει ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να κάνει και στην Ελβετία. Οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 200% για τον κόσμο και την φανέλα του ΠΑΟΚ. Να δείξουν την αξία τους, γιατί ο καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Για την παρουσία 2.000 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Βασιλείας: «Περιμένω περισσότερους… Όλος ο κόσμος ξέρει τι είναι ικανοί να κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την ομάδα. Είναι τυχεροί οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα ζήσουν αυτή την ατμόσφαιρα των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ρεβάνς».

Για την πιθανή αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας: «Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες αν είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι. Ο ΠΑΟΚ, πλέον, έχει φτάσει σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει κόσμο, ισχυρή διοίκηση και σπουδαίες παίκτες ευρωπαϊκής κλάσης. Τι άλλο πρέπει να έχει για να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ; Είναι στο χέρι των παικτών.’Έχουν νοοτροπία νικητή και μπορούν να τα καταφέρουν».

Για το τι θέλει να πει στους παίκτες και οπαδούς του ΠΑΟΚ πριν από την ρεβάνς: «Εύχομαι στους παίκτες και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Ελβετία να γυρίσουν με την πρόκριση και να πάμε μετά να παίξουμε με την Σπαρτάκ και να δείξουμε από τι είναι φτιαγμένος ο ΠΑΟΚ. Πάντα λέω ‘εμείς μαζί για μια ζωή, άιντε, άιντε Δικέφαλε (σ.σ. το τραγούδησε σε άψογα ελληνικά)’. Αυτό το σύνθημα εμπεριέχει πολλά νοήματα και πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από τον αγώνα, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα