Μουσική, θέατρο δρόμου και λιχουδιές στο 2ο Καπάνι Project στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς πλημμύρισαν την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης για το φετινό Kapani Project, που άνοιξε τις πύλες του σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Μουσικές, θέατρο δρόμου, λιχουδιές ζωντανεύουν την ιστορική αγορά στο κέντρο της πόλης, στην μεγάλη αυτή γιορτή.

Ειδικότερα, live από αγαπημένες μπάντες

της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, dj sets από Ελλάδα και εξωτερικό, performances εμπνευσμένες από την Αγορά και την καθημερινότητά της, ταινίες με αναφορές από τον σουρεαλισμό ως τον ντανταϊσμό, είναι μόνο μερικά από όσα μπορούν να δουν οι επισκέπτες στην φετινή διοργάνωση.

Το εικαστικό ρεπορτάζ επιμελείται και φέτος ο Χρήστος Αλαβέρας, με σκίτσα των ανθρώπων της αγοράς και των δράσεων που θα λάβουν χώρα εντός της στη διάρκεια του Kapani Project. Παράλληλα, υπάρχει έκθεση με τα περσινά σκίτσα του Kapani Project, από τον εικαστικό.

Την παρουσίαση του φετινού Kapani Project επιμελείται και πραγματοποιεί, όπως και πέρυσι, ο Κωστής Ζαφειράκης, ώστε να βάλει το κοινό στον παλμό της διοργάνωσης με τον πιο μαγικό και διαδραστικό τρόπο.

Το «Καπάνι Project», πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 5 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, «Καπάνι».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όσοι θέλουν να έρθουν μπορούν να επισκεφτούν το Καπάνι μέχρι τις 23:59.

Keywords
Τυχαία Θέματα