Μοντέλο αποκαλύπτει: Μου προσέφεραν 2.000 ευρώ για να κοιμηθώ με πελάτη!

Την σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας της μόδας αποκαλύπτει στον βρετανικό Τύπο η 20χρονη Τζαζ Έγκερ, μοντέλο από την Αυστρία, που ζει και εργάζεται στην βρετανική πρωτεύουσα.

Η νεαρή καλλονή καταγγέλλει πως της έγινε πρόταση να κοιμηθεί με πελάτη για το ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ, όπως ανέφερε, τα μεγάλα ονόματα στην μόδα πληρώνονται αδρά, μέχρι και 2 εκατ. δολάρια, για να περάσουν μια νύχτα με πλούσιους άντρες!

«Μεγάλα πρακτορεία μοντέλων και διάσημα μοντέλα εμπλέκονται σε σκοτεινές συναλλαγές», υποστηρίζει στην Daily Mail η 20χρονη και τονίζει πως γνωρίζει δύο νεαρά γνωστά σούπερ μόντελ που περνούν χρόνο με άντρες επί πληρωμή για να προωθήσουν την καριέρα τους.

Η πρώτη φορά που έγινε στην ίδια μια παρόμοια πρόταση ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν σε κλαμπ του Λονδίνου συναντήθηκε με ατζέντη μοντέλων. Εκείνος της πρότεινε «δουλειά». Ένα ταξίδι με γιοτ στην Ελλάδα παρέα με τρεις εκατομμυριούχους.

Η Τζαζ, που έχει 35.000 ακόλουθους στο Instagram, αρνήθηκε την πρόταση του ατζέντη, αλλά σύντομα ένας δεύτερος ατζέντης την προσκάλεσε σε πάρτι με διάσημο ηθοποιό και την συμβούλευσε να είναι άνετη με την «φυσική οικειότητα», που θα επακολουθούσε.

Παρόλο που εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι μοντέλο και όχι συνοδός, ο ατζέντης ανέφερε: «Τα μοντέλα αντιλαμβάνονται την αξία του χρήματος και τι διαφορά αυτό μπορεί να κάνει. Ο καθένας απολαμβάνει να κάνει σεξ ειδικά με όμορφα κορίτσια. Γιατί αυτό είναι ντροπή; Η κοινωνία δημιουργεί διπλά πρότυπα που κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται ενοχή. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η βιομηχανία της μόδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα